DOLAR

32,3400$% 0.23

EURO

35,1184% -0.14

STERLİN

40,9822£% -0.16

GRAM ALTIN

2.305,87%1,26

ÇEYREK ALTIN

3.969,00%0,10

BİTCOİN

฿%

a

Apple ve Twitter arasında neler oluyor?

Elon Musk’ın satın alımı sonrasında bambaşka bir platform haline dönüşen Twitter, önemli hesaplarını kaybetmeye başladı. Apple’ın etkinlik ve App Store yöneticisi Phil Schiller, sessiz sedasız bir şekilde Twitter hesabını kapattı. Apple ve Twitter arasında neler olup bittiği şimdilik belli değil.

Apple yöneticisi Twitter hesabını kapattı

Bloomberg’den Mark Gurman tarafından hazırlanan rapora göre Apple’da oldukça önemli bir isim olan Phil Schiller’in Twitter hesabı artık mevcut değil. 200 binden takipçiye sahip olan hesapta, Apple’ın etkinlikleri ve reklam filmleri yayınlanıyordu. Schiller ayrıca App Store’daki önemli değişiklikleri tweetliyordu.

Kasım 2008’de oluşturulan hesap aslında 14 yıldır aktif şekilde kullanılıyordu. Phil Schiller tarafından yönetildiğini düşünmesek de, hesabın kapatılma kararının Schiller tarafından verildiğini söylemek mümkün. Apple yöneticisi konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ediyor.


Trump geri dönecek mi? Elon Musk, yeni Twitter planını açıkladı

Trump geri dönecek mi? Elon Musk, yeni Twitter planını açıkladı

Elon Musk, nefret söylemi ve saldırgan tavırlar nedeniyle uzaklaştırılan Twitter hesaplarını geri açtığını açıkladı.

Schiller’ın Twitter’dan ayrılma sebebi Elon Musk’ın platformdaki agresif davranışları olabilir. Twitter çalışanlarını zorlu şartlarda çalışmaya iten Musk, ayrıca eski Başkan Trump’ın hesabının açılacağının duyurusunu yaptı.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması hakkında ilk yorum Apple CEO’su Tim Cook’tan geldi. Twitter’ın yeni yönetim ile de denetleme standardını koruyacağı ve “Twitter olmaya devam edeceği” konusunda umutlu olduğunu dile getirdi.

Yeni Twitter politikasından bahseden Musk, “İfade özgürlüğü birinci önceliğimiz olacak. Ancak yeni politikamız erişim özgürlüğünü kapsamıyor. Olumsuz/nefret içeren hiçbir ifadeye geçit vermeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Ancak birçok kullanıcı bu söylemlerin tartışmaya açık olduğunu düşünüyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0