DOLAR

21,2978$% 0.18

EURO

22,9621% 0.15

STERLİN

26,8181£% 0.21

GRAM ALTIN

1.341,47%0,07

ÇEYREK ALTIN

2.215,00%0,09

BİTCOİN

548542฿%-3.93022

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AZ BULUTLU 21°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • HABERALKIBRISLI
  • Kıbrıs
  • Başbakan Üstel: Sağlıkçılarımız sağlık merkezlerinin vazgeçilmez parçası ve değişmeyen unsurlardır

Başbakan Üstel: Sağlıkçılarımız sağlık merkezlerinin vazgeçilmez parçası ve değişmeyen unsurlardır

ad826x90

Başbakan Ünal Üstel, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla ülkemizde bulunan Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler sendikası ile Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler birliğini başbakanlıkta kabul etti.

12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla ziyarette bulunan Hemşireler ve Ebeler Sendikası ile Hemşireler ve Ebeler Birliği’ne bu özel günde gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eden Başbakan Ünal Üstel, “Sağlıkçılarımız sağlık merkezlerinin vazgeçilmez parçası ve değişmeyen unsurlardır. Başta hemşirelerimiz olmak üzere büyük özveriyle çalışan tüm sağlıkçılarımıza sarf ettikleri emekleri için teşekkür ederim” dedi.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastahane ve sağlık ocaklarının halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi adına gereken yasal düzenlemeler ile birlikte yeni yatırımların ivedi şekilde yapılmakta olduğunu belirten Başbakan Ünal Üstel, “Hükümet olarak Yataklı Tedavi Kurumlar yasasını en kısa sürede hayata geçirerek sağlıkta eksikliklerin giderilmesi için gereken çalışmalar yapılacaktır” ifadesini kullandı.

Kısa süre önce yaşanan şiddet olayına da değinen Başbakan Ünal Üstel, “Doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek adına ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyor ve büyük efor sarf ediyorlar. Hal böyle iken maruz kalınan bu tür olaylar karşısında tavrımız nettir. Bundan dolayıdır ki sağlık çalışanlarının ve ülkemizde yaşayan herkesin maruz kaldığı tüm şiddet olaylarının önlenmesine karşı gereken her tür yasal düzenlemenin yapılması için hukukçularımızı görevlendirmiş durumdayız” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği ile Sendikası Büyükelçi Feyzioğlu’nu ziyaret etti

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.