DOLAR

32,3669$% 0.14

EURO

34,9611% -0.32

STERLİN

40,9822£% 0.21

GRAM ALTIN

2.323,98%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%0,07

BİTCOİN

2281887฿%1.32514

a

Elon Musk, Twitter’da genel af çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde Twitter satın alımını tamamlayan Elon Musk, şirket içerisinde pek çok şeyi değiştirmekten geri durmadı. Çalışanların en az yarısını işten çıkartan ünlü milyarder, kullanıcıları etkileyecek olan bazı kararlar da aldı. İşte detaylar…

Elon Musk Twitter’da genel af ilan etti!

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde eski ABD başkanı Donald Trump’ın askıya alınmış olan hesabını Twitter takipçilerine sorup geri açtı. Şimdi ise site içi genel af yapılıp yapılmamasını ankete açan iş insanı, olumlu cevabın ardından pek çok askıya alınan hesabı önümüzdeki haftadan itibaren eski haline getireceğini söyledi.

elon musk twitter affı ile gündemde

Spam yapmayan ve yasaları çiğnemeyen hesapları kapsayan affın anketinde, 3 milyon 162 bin kişi oy kullandı. Anket sonucunda evet seçeneği, yüzde 72 ile kullanıcıların kaderini belirledi. Anketin sonuçlanmasının ardından Elon Musk, şu ifadeleri kullandı:

”Halk konuştu. Af gelecek hafta başlıyor.

Halkın sesi, Tanrı’nın sesidir.”


Elon Musk üzgün! Twitter alternatifi Hive Social için ilgi büyük

Elon Musk üzgün! Twitter alternatifi Hive Social için ilgi büyük

Twitter’da son günlerde ortaya çıkan tartışmalardan sonra Twitter’a alternatif uygulamalarda artmaya başladı. Bunlardan biri de Hive…

Donald Trump destekçilerinin ABD kongre binasına saldırmalarının ardından, şiddeti kışkırtma riski taşıdığı gerekçesiyle başkan adayının hesabı askıya alınmıştı. Hesabının eskiye dönmesine rağmen siteye katılmayan Trump, ”Bunun için geçerli bir sebep göremiyorum.” dedi.

Elon Musk ayrıca, rap sanatçısı Kanye West ve sosyal medya fenomeni Andrew Tate’in de Twitter hesaplarını aktif hale getirdi. Ancak ünlü milyarder, 2012’deki 20 çocuk ve 6 yetişkinin öldürüldüğü Sandy Hook saldırısının aldatmaca olduğunu iddia eden Alex Jones’u Twitter’a sokmayacağını söyledi. Musk, konuyla ilgili ”Çocukların ölümünü para, şöhret ve siyaset için kullanan hiç kimseye merhamet etmeyeceğim” dedi.

Elon Musk, af sürecinin nasıl ilerleyeceği konusunda henüz bilgi vermedi. Daha öncesinde yasaklanmış hesaplar için bir kurul atayacağını söyleyen Musk’ın bu süreci tam olarak nasıl yöneteceği bilinmiyor.

Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk’ın af kararı doğru mu? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0