DOLAR

32,5851$% 0.22

EURO

34,8399% 0.49

STERLİN

40,3276£% 0.42

GRAM ALTIN

2.415,74%-0,69

ÇEYREK ALTIN

4.105,00%-0,86

BİTCOİN

2153834฿%-0.07684

a

GİKAD: Annelerin şefkat dolu yüreği, evlatlarının okuludur

Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD), yaptığı açıklamada “Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletler sembolü olan annelerin şefkat dolu yüreği, evlatlarının okuludur” ifadelerine yer verdi.

Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği’nden yapılan açıklama şöyle:

“Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletler sembolü olan annelerin şefkat dolu yüreği, evlatlarının okuludur. Anneler, kendi çocukları ile beraber aslında tüm toplumun da geleceğini şekillendiren en değerli varlıklardır. İstikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin yegane mimarlarıdır. Annelik, ömür boyu süren dünyanın en güzel girişimciliğidir.

Bu da ortaya koyuyor ki, toplumun rol modeli olan kadınların, psikolojik sosyal ve ekonomik olarak güçlü olmaları şarttır. Şüphesiz, kadınlarına ve annelerine gereken değeri ve önemi veren toplumlar, medeniyet yarışında önde olacaktır. Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği, bu uğurda çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir.

Her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan anne ve kendisini anne hissedebilen tüm kadınların anneler gününü kutlar, ebediyete ulaşmış annelerimizin de mekanlarının cennet olmasını temenni ederiz.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde evlatlarını cennete uğurlayan Şampiyon Melekler’imizin annelerinin ve tüm Türkiye’deki depremzedelerin tarifsiz acılarını yürekten paylaşır, Allah’tan sabırlar dileriz. Madem ki cennet annenin ayağı altındadır, şampiyon meleklerimizin anneleri de hem cennetin, hem de toplumun kalbinin başköşesinde olacaktır. Asrın annelerinin her daim yanında olacağımızı, Şampiyon Melekler Derneği’nin destekçisi olup, evlatlarımızı yaşatmak için her türlü katkıyı koyacağımızı bildiririz.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Arıklı: Modern ve yeni bir toplu taşımacılık sistemi oluşturmak için çalışıyoruz

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0