DOLAR

32,6681$% 0.57

EURO

35,0338% 0.22

STERLİN

41,3867£% 0.42

GRAM ALTIN

2.511,47%1,11

ÇEYREK ALTIN

4.294,00%1,08

BİTCOİN

2036923฿%1.45462

a

Martı, bayrağını New York’a dikti!

Martı kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem bugün NYSE-New York Stock Exchange (New York Menkul Kıymetler Borsası) ziyareti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Şirketin New York borsasına açılma sürecinde sona gelindiğini söyledi. İşte detaylar…

Martı, New York borsasına giriyor!

Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem, son dönemde İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı ve TŞOF İstanbul UKOME Temsilcisi Eyüp Aksu ile yaşadığı tartışmalar ile anılsa da şirketi büyütme planlarına devam ediyor. Son olarak bugün New York Borsası yetkilileriyle bir araya geldi.

Burada Öktem’in NYSE yetkilileriyle bir dizi görüşme gerçekleştirdiği, hatta Uluslararası Sermaye Piyasaları Başkanı Cassandra Seier ile de özel bir toplantı yaptığı belirtildi. Sonrasında yapılan açıklamadaysa nihayet son adıma gelindiği bilgisi paylaşıldı.


Martı TAG – Taksiciler Esnaf Odası kavgası büyüdü! İşte gerçekler

Martı TAG – Taksiciler Esnaf Odası kavgası büyüdü! İşte gerçekler

Martı TAG uygulaması ile gündeme gelen Oğuz Alper Öktem ile İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı arasındaki tartışma büyüdü.

Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem şunları söyledi:

“Yakın zaman içinde New York Borsası’na Türk bayrağını asma ve gongu çalma hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Martı’nın New York Menkul Kıymetler Borsasına açılma süreci ve sonrasıyla ilgili planladığımız yerinde görüşmeleri çok olumlu biçimde gerçekleştirdik.

New York Borsası’na açılmamızın, uluslararası sermayeyi ülkemize çekme konusunda önemli bir rol üstleneceğini düşünüyorum. Biz Martı olarak bu konuda elimizi taşın altına koyduk ve çok büyük bir işin üstesinden gelmek üzereyiz”

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İndirim çılgınlığı devam ediyor! İşte Steam’de en çok satanlar

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0