DOLAR

32,3849$% 0.2

EURO

35,0710% -0.04

STERLİN

41,0772£% 0.41

GRAM ALTIN

2.325,30%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.036,00%1,07

BİTCOİN

2278908฿%-1.08969

a

Samsung ‘kendin tamir et’ uygulamasını genişletiyor!

Son zamanlarda özellikle teknolojik ürünlerde ‘kendin onar’ devri başladı. Son haberlere göre Samsung da bu hizmet için bir adım atıyor. Şirket, kendi cihazlarını tamir etmek isteyen kullanıcılara yardımcı olmak için yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, yeni bir ticari marka başvurusu yaptı.

Samsung, kendin onar programını saatler ve kulaklıklar için de getiriyor

Günümüzde teknoloji kullanıcıları, şirketten bağımsız olarak cihazlarını kendi kendilerine onarıyor. Bu programa katılan isimlerden biri de Samsung oluyor. Bilgilere göre şirket, ‘Self Repair Assist’ adlı bir mobil uygulama için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi‘ne (UPSTO) yeni bir ticari marka başvurusunda bulundu.

Samsung 'kendin tamir et' uygulamasını genişletiyor!

Başvuru sırasında görünen uygulamanın simgesi, mavi bir arka plan üzerinde stilize edilmiş bir dişli çark ve İngiliz anahtarından oluşuyor. Uygulamayla ilgili ise bir açıklama yer aldı. “Akıllı saatlerin, tabletlerin, cep telefonlarının ve kulaklıkların kendi kendine kurulumu ve kendi kendine bakımı için cep telefonlarına yönelik bilgisayar uygulama yazılımı.”


Samsung’dan uygun fiyatlı model için Android 13 sürprizi!

Samsung’dan uygun fiyatlı model için Android 13 sürprizi!

Android dünyasında gelişmeler devam ediyor. Samsung, Galaxy M33 5G için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesi veriyor.

Açıklamaya göre Samsung, kendin onar programını Galaxy saatleri ve kulaklıklarını içerecek şekilde genişletiyor. Şirketin mevcut programı, Galaxy S20 serisi, Galaxy S21 serisi ve Galaxy Tab S7 Plus olmak üzere telefon ve tabletlerle sınırlı. Bununla birlikte amaç kullanıcılarının kendin yap onarımları için telefon parçaları ve araçları edinmelerine izin vermek oldu.

Bunun yanı sıra şirket, bir uygulamada iFixit ile ortaklığını sona erdiğini gösterdi. Samsung şu anda cihazları için onarım kılavuzu sağlıyor. Başka bir deyişle, Samsung ürünlerinizi kendi kendine onarmak için iFixit’e güvenle zorunda kalmayabilirsiniz. Sonuç olarak bunların hepsi birer varsayım. Şirketin uygulamayla ilgili kesin adımını ise açıklamasıyla birlikte göreceğiz.

Peki, siz Samsung kendin onar uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0