DOLAR

28,9603$% 0.13

EURO

31,2534% -0.07

STERLİN

36,4701£% 0

GRAM ALTIN

1.890,50%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.158,00%0,25

BİTCOİN

1258817฿%-1.00697

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Töre, Denizli’de temaslarını sürdürüyor

ad826x90

Aldığı davet üzerine konferans vermek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’de bulunan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Denizli Valiliğini ziyaret ederek Vali Ömer Faruk Coşkun ile görüştü.

Ziyarette KKTC’nin İzmir Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu da yer aldı.
Başkan Töre, burada basına yaptığı açıklamada Denizli’de bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek Vali Coşkun nezdinde tün Denizli halkına selamlarını iletti.

KKTC’nin tüm Türk milletinin vatanı olduğunu ifade eden Töre, Türkiye’nin güçlü varlığının kendileri için hayati önemli olduğunu belirtti.
Anavatan Türkiye ve Türk milleti ile hiçbir zaman ayrı gayrı olmayacaklarını dile getiren Töre: “Türkiye ve Türk ordusu bizim bedenimizdeki can, damarımızdaki kan gibidir” dedi.

Dünyanın uyguladığı bütün ambargo ve engellemelere rağmen Kıbrıs Türkünün geçmişte yaşadığı zor süreçlerden bugüne değin Milli kültürünü ve manevi değerlerini koruduğuna işaret eden Töre, Anavatan ile bu yolu birlikte yürüyeceklerini vurguladı.

Töre, Denizli Belediyesini de ziyaret ederken daha sonra Pamukkale Üniversitesi’ne geçerek Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile bir araya geldi.

Rektör Kutluhan ziyarette Başkan Töre’ye Üniversitenin akademik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Töre’ye Denizli ziyaretinde Özel Kalem Müdürü İrem Uygun eşlik ediyor.
Töre’nin bugün Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenecek etkinlikte Kıbrıs sorunu ile ilgili bir konuşma yapması bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Küçük, İsrail’i kınadı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.