DOLAR

32,5471$% 0

EURO

34,8893% 0.08

STERLİN

40,7320£% 0.27

GRAM ALTIN

2.429,99%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,58

BİTCOİN

฿%

a

Türk Telekom’un Sesli Adımlar uygulaması AKM’de!

Herkes için erişilebilir iletişim ilkesi kapsamında kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, Sesli Adımlar uygulamasını Atatürk Kültür Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturdu. Türk Telekom bu uygulama ile ile ana destekçisi olduğu ve yüksek teknoloji bilgisini kültür ve sanat alanına aktardığı Atatürk Kültür Merkezi’nde herkes için erişilebilir bir deneyim sunuyor. 

Sesli Adımlar uygulamasının AKM’nin tüm girişlerine, sinema, kütüphane, sergi salonu, restoranlara, kafelere ve Türk Telekom Opera Salonu’na sesli yönlendirme sağladığını belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, uygulamanın tüm operatörlerden ücretsiz olarak indirilebildiğini açıkladı. 

Sesli Adımlar uygulaması Atatürk Kültür Sanat Merkezi’nde!

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde de görme ve işitme engelli ziyaretçilere kütüphane içerisinde yönlendirme sağlayan uygulama, Türkçe ve İngilizce hizmet veriyor.




Türk Telekom’dan beklentileri aşan büyüme!

Türk Telekom, bugün yaptığı paylaşımda yılın ilk 3 çeyreğinde ne kadar gelir ve kar elde ettiğini açıkladı. İşte detaylar…

Uygulama Atatürk Kültür Merkezi’nin ana ve alt giriş ile otopark dahil tüm girişlerden itibaren sinema, kütüphane, sergi salonu, restoran ve kafelerin yanı sıra Türk Telekom Opera Salonu’nda dış kapıdan iç salon kapılarına, acil çıkışlara kadar sesli ve basit ikonlarla yönlendirme sağlıyor. 

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal konu hakkında şu sözleri söyledi;

“Ülkemizin dijital dönüşümünün lideri Türk Telekom olarak, teknolojiden herkesin yararlanması öncelikli görevimiz. Hayata geçirdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizle teknolojiyi, iyilik ve faydaya dönüştürmeyi hedefliyoruz.

Sorumluluk alanlarımıza kültür-sanatı da ekleyerek kendimize yeni bir rota çizdik. Bu rotanın ilk ve en önemli durağı ana destekçiliğini üstlendiğimiz Atatürk Kültür Merkezi oluşturuyor.

Bugün, görme ve işitme engelliler için hizmete sunduğumuz Sesli Adımlar uygulamamızla AKM’yi daha da erişilebilir kılmanın heyecanını yaşıyoruz.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

165 Hz oyuncu monitörü ASUS TUF VG248Q1B inceleme!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0