DOLAR

32,5685$% 0.03

EURO

34,9104% 0.07

STERLİN

40,6200£% 0.15

GRAM ALTIN

2.435,56%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.091,00%0,34

BİTCOİN

฿%

a

Volkswagen, eleştirilen teknolojisini değiştiriyor

Mk8 Golf GTI piyasaya sürüldüğünde, analistler ve otomobil tutkunlarının en büyük eleştirilerinden biri bilgi-eğlence sisteminin karmaşık yapıda olmasıydı. Volkswagen CEO’su Thomas Schäfer, bilgi-eğlence sistemi ile ilgili açıklama yaptı

Volkswagen, bilgi-eğlence sisteminde köklü değişikliğe gidecek

Car Magazine’e konuşan Schäfer, Mk8 Golf’ün yanı sıra serideki diğer araçlarda da karşımıza çıkan MIB3 bilgi-eğlence sisteminde ve bazı elektrikli araçlarda hatalar yapıldığını itiraf etti. Sorunları en kısa sürede çözeceklerini belirten Schäfer, “Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Müşterilerimizde, basından ve bayilerimizden aldığımız geri bildirimleri değerlendiriyoruz. Bir şeyin yeteri kadar iyi olmadığını biliyorsan değiştirmelisin.’” ifadelerine yer verdi.

Yeni yazılım ile ilgili çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Schäfer, bilgi-eğlence sistemine daha fazla özellik ekleyecekleri söyledi. Volkswagen sahipleri, bilgi-eğlence sistemi üzerinden koltuk ısıtma ve ambiyans aydınlatma gibi özellikleri kolay bir şekilde kontrol edebilecek.


Tesla, tam otonom sürüş özelliğini herkese getiriyor!

Tesla, tam otonom sürüş özelliğini herkese getiriyor!

Elon Musk, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Tesla tam otonom sürüş özelliğini Kuzey Amerika’da tüm araç sahiplerinin kullanabileceğini duyurdu.

İyileştirmelerin yazılım ile sınırlı kalmayacağının altını çizen Schäfer, VW’nin araçlarındaki direksiyon simidindeki dokunmatik kapasitif düğmeler gibi donanımların da yenileceğini belirtti. Bununla birlikte Schäfer, yeni donanım geliştirmelerinin 2024’te araçlarda yer alacağını söyledi.

Schäfer, yönetim kurulunun bilgi-eğlence sistemindeki iyileştirmelerin ilerleyişini kontrol etmek için aylık olarak toplandığını ve çalışmaları yakından takip ettiğini ifade etti. Çalışma arkadaşlarının ürettikleri teknolojiler konusunda önyargılı olduğunu söyleyen Schäfer, “Artık eskisinden daha fazla danışmanlık hizmeti alıyoruz. Çalışanlarımıza sorarsanız geliştirdiğimiz teknolojilerin harika olduğunu söyleyeceklerdir. Bu tarz önyargılı düşüncelerin önüne geçmek için farklı kişi ve kurumlara danışmak gerekiyor.” dedi.

Schäfer, gelecekte Volkswagen ve birçok markasının araçlarının iç mekanlarının daha tutarlı olmasını sağlayan marka kimlikleri oluşturmak için çalışacağını söyledi. Bu hamlenin müşterilerin marş düğmesi, ses kontrolleri ve dörtlü flaşör düğmesi gibi şeyleri bulmasını kolaylaştıracağı düşünülüyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kullanıcılar, iPhone 15 ile beklenen teknolojiye kavuşacak

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0