DOLAR

32,3308$% 0.24

EURO

35,0895% -0.13

STERLİN

40,9157£% -0.25

GRAM ALTIN

2.298,33%0,93

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,36

BİTCOİN

2285715฿%1.15733

a

YDP, Girne ve Güzelyurt’ta ilçe kurultaylarını yaptı

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Girne ve Güzelyurt’ta ilçe kurultaylarını yaptı. YDP Girne İlçe Başkanlığı görevine yeniden Ramazan Karal seçilirken, Güzelyurt İlçe Başkanlığı’na da bir kez daha Hakan Bozkurt getirildi.

Parti basın bürosundan yapılan açıklamaya göre YDP, 7 Mayıs’ta Gazimağusa ve Lefke, 4 Haziran’da ise İskele ve Lefkoşa kurultayını yapacak.

-Karal: “Partimizin amiral gemisini çok daha ileriye götüreceğiz”

Girne İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ramazan Karal konuşmasında, “Tek sevdamız olan YDP’nin kuruluşundan beri her kademesinde görev aldım. İlk görevim 2018 genel seçiminde seçim komitesinde başladı. İki dönem Girne İlçe Asbaşkanlık görevini yaptıktan sonra 1250 üyemizin katılımı ve teveccühü ile 2020’de Girne ilçe kurultayımızda ilçe başkanı seçildim” ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu arkadaşları ile özverili ve gayretli çalışmaları sayesinde Girne bölgesinde oylarının arttığını ifade eden Karal, “Şimdi yeniden Girne üyelerimizin tamamının oluru ile ilçe başkanı seçildim. Hep birlikte çalışarak, tüm ekibimiz ile partimizin amiral gemisini çok daha ileriye götüreceğimizin sözünü huzurlarınızda veriyoruz” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanı ile tam bir ekip çalışması yaparak, taban ile olan bağları daha da güçlendirmek için eskisinden daha çok çalışacaklarını belirten Karal, “İlkelerimizi, güven, adalet ve eşitlik temelinde belirleyip tüm Kıbrıs halkının sesi olacağımızı buradan haykırıyorum” dedi.

Kendisine ve ekibine verdikleri tam destekten dolayı tüm üyelere teşekkür eden Ramazan Karal, “Çalışmalarımızda diyalogla, istişareler yaparak, sizlerin çalışmalarını sahaya yansıtacağız. Sizlerle yol yürümek gururlu ve güvenli hissettiriyor” ifadelerine yer verdi.

Yurt dışında olması nedeniyle kurultaya katılamayan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ise gönderdiği mesajda, Girne İlçe Kongresi’nde güven tazeleyen Ramazan Karal ve ekibini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Güzelyurt kurultayında üyenin onayını alarak, başkan seçilen Hakan Bozkurt da, kendisini göreve layık gören gönüldaşlarına teşekkür ederek, “Her şey YDP için” dedi.

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da mesajında, Güzelyurt ilçe yönetimine başarılar diledi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0