49,0132$%0,02
55,5817€%0,19
65,1005£%0,10
6.556,79%0,08
10.769,00%0,01
฿%
Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, bugün Gazimağusa Maraş Bölgesi’nde bin metrekarelik yeni bir sağlık merkezi yapımı için ihaleye çıktıklarını duyurdu.
Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Dinçyürek, ihale süreci sonuçlanır sonuçlanmaz inşaat çalışmalarına başlanacak sağlık merkezi projesinin, tüm hazırlıklarıyla tamamlanmış durumda olduğunu belirtti.
Projenin tamamlanıp vizelendirildiğini belirten Dinçyürek, finansmanın hazır ve dosyanın Merkez İhale Komisyonu’nda olduğunu, bölgeye 24 saat esasına göre hizmet vermesi planlanan merkezin 112 ve acil ambulans sistemi ile birlikte hizmet sunacağını kaydetti.
Yeni sağlık merkezinin bölgeye ciddi bir hizmet götüreceğini ve önemli katkılar sağlayacağını belirten Dinçyürek, Başbakan Ünal Üstel’in talimatları doğrultusunda gerçekleşen projenin finansmanın tamamen Türkiye Cumhuriyeti tarafından sağlananarak hayata geçeceğini kaydetti. Dinçyürek, “Toplam maliyeti 52,5 milyon TL’ye mal olacak proje şimdiden hem bölge insanımıza hem de ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bir ay içerisinde altıncı büyük yatırım ihalesine çıkıldığını belirten Dinçyürek, sağlıkta yatırım ve atılımların devam ettiğini, haftaya yeni bir ihale dosyasının Merkezi İhale Komisyonu’na iletileceğini, böylece yedinci bina yatırımı için ihaleye çıkılacağını kaydetti.

Üç Ciltlik Kıbrıs Masalları Kitabı Çıktı
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168962 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57790 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50430 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48234 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41090 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası