49,1430$%0,07
54,9940€%-0,54
64,9486£%0,16
6.539,58%-0,05
10.779,00%-0,55
฿%
KTMMOB Genel Başkanı Seran Aysal, insan haklarından, çevreden, planlamadan, ülkenin menfaatinden yana taraf olduklarını vurgulayarak, peşkeşe, ranta ve talana karşı mücadeleden ve mücadele edenlerden taraf olduklarını belirtti.
Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nde (KTMMOB), Yeşil Barış Hareketi’nin (YBH) yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya KTMMOB’den Genel Başkan Seran Aysal, Genel Sekreter Türker Aktaç, Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Çelik, YBH’dan Başkan Feriha Tel ve Genel Sekreter Doğan Sahir katılım gösterdi.
Feriha Tel ve Doğan Sahir görüşmede, çevresel değerlerimizi ve doğayı korumak adına örgüt olarak yürüttükleri çalışmaları ve hukuk davalarını anlatarak, KTMMOB’nin bu konulardaki çalışmalara gösterdiği ve göstereceği destekten duydukları memnuniyeti paylaştılar.
Genel Başkan Seran Aysal da, Yeşil Barış Hareketi’nin kamu yararına, çevremizi korumak ve geliştirmek için yürüttüğü başarılı çalışmaları önemsediğini belirtip devamını diledi. Seran Aysal, KTMMOB olarak her zaman desteklerinin süreceğini ve ihtiyaç duyulacak teknik katkının verileceğini ifade etti. KTMMOB’nin insan haklarından, çevreden, planlamadan, ülkenin menfaatinden yana taraf olduğunu vurgulayan Aysal, peşkeşe, ranta ve talana karşı mücadeleden ve mücadele edenlerden taraf olduklarını belirtti. Bunun da toplumsal bir sorumluluk olduğunun altını çizdi Genel Başkan Aysal, YBH’nın verdiği mücadelenin kolay olmadığını ifade ederek, “Sahip çıkmalıyız” dedi.


Her Daim Doğa Dostları Sahil Bitkileri Gözlem ve Fotoğraflama Etkinliği Düzenliyor
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168971 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57799 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50439 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48244 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41099 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası