40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Kadın Örgütü Genel Sekreteri Gülden Karakaya, CTP Milletvekili Doğuş Derya’ya sosyal medyada linç kampanyası başlatıldığını söyleyerek, “Demokrasi ve adalet yolunda her türlü linç girişimine ve manipülasyona karşı” dimdik ayakta olduklarını kaydetti.
Yazılı açıklama yapan Karakaya, hükümetin, ülkede ve Meclis’te “yarattığı yıkımın hesabını ödememek” için Derya’yı hedef alarak, sosyal medyada bir linç kampanyası başlatmaya çalışıldığını ancak başarıya ulaşamadığını savundu.
Karakaya, “CTP Kadın Örgütü olarak, Başkanımız Doğuş Derya’nın üst aklın yönlendirmesiyle hedef gösterilmesini şiddetle kınıyor, bu tür basit oyunlarla toplumun manipüle edilmeye çalışılmasına karşı çıkıyoruz” dedi.
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın “Meclis’i bu hale biz getirmedik, ama gerekirse hak, hukuk ve demokrasi için göğsümüzü siper ederiz” sözüne atıfta bulunan Karakaya, “CTP Kadın Örgütü olarak, ülkeyi skandallara boğan sorumluların toplumu yanıltma çabalarına karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Demokrasi ve adalet yolunda her türlü linç girişimine ve manipülasyona karşı dimdik ayaktayız” ifadelerini kullandı.


UBP Gençlik Kolları: “Ziya Öztürkler Yalnız Değildir”
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2167472 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
56290 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48939 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
46761 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
39641 kez okundu