DOLAR

34,1657$% 0.08

EURO

38,2175% -0.21

STERLİN

45,7244£% -0.29

GRAM ALTIN

2.917,95%-0,51

ÇEYREK ALTIN

4.979,00%0,36

BİTCOİN

฿%

a

Ataoğlu: “DP’liler Cevabı Yine Sandıkta Verecektir”

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, son günlerde yayınlanan anket sonuçlarını değerlendirdi, anketleri algı operasyonu olarak nitelendirdi.

Ataoğlu, “bu filmi daha önce de çok izledik. DP baraj altı gösterildiği birçok anket hatırlıyorum. Ancak her zaman olduğu gibi Demokrat Partililer, sandıkta bu anketlere cevabını net bir şekilde vermiştir” dedi.

“Ülkemizde birçok kesim tarafından, özellikle Kıbrıs konusundaki duruşu, inancı ve savundukları her geçen gün daha da kabul görür bir noktaya gelirken, Kıbrıs Türk halkının refahını, güvenliğini, huzurunu son nefesine kadar savunan yönetim anlayışı ile bir dünya lideri haline gelen KKTC kurucu Cumhurbaşkanı merhum liderimiz Rauf Raif Denktaş’ın ilkelerine, görüşlerine ve ülke yönetim biçimine sıkı sıkıya bağlı bir parti konumundaki DP’nin baraj altı gösterilmesi, tamamen bir algı oyunudur” diyen Ataoğlu, DP’nin her geçen gün daha da güçlendiğini ve her zaman olduğu gibi bugün de seçime en hazır parti konumunda olduğunun altını çizdi.

“DP’LİLER CEVABI YİNE SANDIKTA VERECEKTİR”

“DP, bugün içinde bulunduğu koalisyon hükümeti içerisinde en çok icraat yapan, halkın refahına ve geleceğine katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirmiş ve daha birçok proje için canla başla çalışan bir partidir” ifadelerini kullanan DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, “DP’liler KKTC’ye sonuna kadar inanan, Kıbrıs Türk halkının geleceğini kendilerine dert edinen, milli ve manevi değerlerine bağlı, sessiz görünen ancak demokratik düzene olan saygınlığını sadece sandıkta ifade eden bir yapıdadır. İşte bu nedenle, her zaman olduğu gibi, partililerimiz bu ve buna benzer, kimin tarafından ve ne maksatla yaptırıldığını bildiğimiz anket sonuçlarına cevabını sandıkta vermiştir, vermeye de devam edecektir” dedi.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zorlu Töre, Azerbaycan Halkının 15 Haziran Milli Kurtuluş Gününü Kutladı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0