40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Bakan Gardiyanoğlu kabulde yaptığı konuşmada, Taekwondo Federasyonu’nun çalışmalarını takdirle izlediğini belirterek, Kıbrıslı Türk gençlerin uluslararası etkinliklerde ülkelerini temsil etmesinden ve önemli başarılara imza atmasından hem onur hem de gurur duyduğunu söyledi.
Gençlerin uluslararası turnuvalarda yarışmasının hem ülke tanıtımı açısından hem de KKTC’nin sesinin tüm dünyaya duyurulması için son derece önemli olduğuna işaret eden Gardiyanoğlu, tüm eğitmenleri, aileleri ve sporcuları tebrik etti.
Gençlerin vermiş olduğu emeğin, alın terinin ve gösterdiği disiplinin elde edilen başarılarda büyük önem taşıdığını vurgulayan Gardiyanoğlu, bu başarıların artarak devam etmesini temenni etti.
Taekwondo Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, de konuşmasında, Özbekistan’da 13 ülkeden 500 sporcunun katıldığı Avrasya Taekwondo Şampiyonası’nda KKTC genç milli takımının ve bireysel olarak sporcuların elde ettiği başarıları aktardı.

Şampiyon gençlerin eski bir teakwondocu olan Bakan Gardiyanoğlu’nu da ziyaret etmek istediklerini kaydeden Gökbilen, sporcuların ve federasyonun her zaman yanında olan Gardiyanoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü İçin Tahsis Edilen Arazi Temizlendi
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166663 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55484 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48138 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45965 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38838 kez okundu