DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ÇEYREK ALTIN

4.771,00%1,77

BİTCOİN

฿%

a

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 6’ncı Karadenizliler Gecesi’ne Katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin düzenlediği 13’ncü Pulya Festivali Kapsamı’nda organize edilen 6’ncı Karadenizliler Gecesi’ne katıldı.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, etkinlikte yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yeni döndüğü Batı Karadeniz’den, selamlar getirdiğini söyledi.

Karadeniz’in doğası, kültürü ve insan sevgisiyle çok güzel bir bölge olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Karandeniz’den gelip ülkeye yerleşenlerle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni güçlendirip, kalkındırmak için birlikte çalışıldığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, kültürlerin kaynaşmasının önemine de dikkat çekti.

Kültürel bağların güçlenmesi yanında ekonomik, siyasi ve sosyal ilişkilerin gelişmesi açısından etkinliğin önemli olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, Yeniboğaziçi Belediyesi ve Karadeniz Kültür Derneği’ni düzenlediği etkinlikten dolayı tebrik etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kültürü, turizmi ve eğitimiyle medeni bir ülke olduğunu dünyaya anlatıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, büyük Türk Milletinin ayrılmaz ve kopmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk Halkının bu coğrafyada mili değerleri ve kültürüyle var olmaya devam edeceğini kaydetti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Silifke Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve Beraberindeki Heyeti Kabul Etti

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0