DOLAR

32,6847$% -0.22

EURO

35,1593% 0.19

STERLİN

41,4338£% -0.19

GRAM ALTIN

2.448,43%-0,06

ÇEYREK ALTIN

3.962,00%-1,27

BİTCOİN

฿%

a

DAÜ, 5. Kıtalar Arası Turizm Yönetimi Kongresi’nde Yer Aldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) tarafından düzenlenen 5. Kıtalar arası Turizm Yönetimi Kongresi’ne (MTCON’24) katıldı. “Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm” sloganıyla İstanbul’da gerçekleştirilen kongrede 44 farklı ülkeden 494 akademisyenin hazırladığı bildiriler sunuldu. DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman M. Karatepe de kongrenin ‘Danışman, Onur ve Bilim’ komitelerinde yer aldı.

DAÜ Turizm Fakültesi Doktora Öğrencisi Fetine Bayraktar ile İşletme ve Ekonomi Fakültesi Doktora Öğrencisi Liv Fatoş Hribar’ın katılarak sözlü sunumlar ile yer aldığı kongrede DAÜ, 20 farklı üniversite ile birlikte ortak üniversiteler platformunda kongreye akademik destek verdi. Kongre sonunda DAÜ’ye katkılarından dolayı TUADER Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Düzenlenen kongrede turizm alanında dünyanın etki değeri yüksek dergilerinin editörleri çeşitli paneller ve atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Sunulan bildiriler ve davetli konuşmacıların üzerinde durduğu konular neticesinde kongre boyunca vurgulanan başlıklar sektörün geleceğine ışık tutarak, üzerinde durulması gereken stratejik konuların belirlenmesine yardımcı oldu. Tam anlamıyla akademik doyuma ulaşılan kongrede akademisyen ve araştırmacılar için önemli olan iletişim ağı ve akademik iş birliğinin artırılmasına katkı sağlandı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KKTC “Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi” Yarın Yapılacak

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0