40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Genel Müdür Yardımcısı Deniz Mungan Sonuç, Marka İletişimi Müdürü Özlem Kavaz Soykan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Gülten Karanfiloğlu Can’ın da katıldığı görüşmede, Murat Küçüközdemir, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kuruluşunun 25. yılını kutladıklarını ve bu sebeple ziyaretler gerçekleştirdiklerini aktardı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak 25 yılda KKTC’de gerçekleştirdikleri yatırımları anlatan Küçüközdemir, önümüzdeki dönemde planlanan projeleri de paylaştı.
4.5 G’ye geçişin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçtiğini söyleyen Küçüközdemir, KKTC’de öncü olmak adına teknolojiye yatırımı sürdüreceklerini belirtti.
Küçüközdemir fiber konusunda da sektörde çalışmaların sürdüğünü ve önümüzdeki yıl başında bu konuda somut adımların atılmasını beklediklerini ifade etti.

TAK Müdürü Gürdallı da Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 25’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ülkenin en önemli kurumsal şirketlerinden ve Türk Ajansı Kıbrıs’ın paydaşlarından biri olduğunu vurgulayan Gürdallı, Murat Küçüközdemir ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Görüşmede, TAK ve Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında iş birliğini geliştirme olanakları da ele alındı.

İskele-Gazimağusa Ana Yolunda Dün Meydana Gelen Trafik Kazasında Gül Çalı Yaralandı
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166630 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55447 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48104 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45928 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38803 kez okundu