40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Polisin, bölgede 28 Ağustos-12 Kasım 2024 tarihleri arasında meydana gelen ev açma ve hırsızlık olaylarıyla ilgili yürüttüğü operasyon sonucunda zanlı olarak görülen K.Ç.(K-55), N.Ç.(K-43), D.Ç.(K-36) ve S.B.(K-39) tespit edildi.
Yürütülen ileri soruşturma sonucunda, tutuklanan kişilerin Lefkoşa’da bir ikametgahın kapısını açıp içeriye girdikten sonra, yatak odası içerisinde muhafaza edilen muhtelif ziynet eşyaları da çaldıkları tespit edildi.
Soruşturma devam ediyor.
-Boytam’a otopsi

Balıkesir’de evinin garajında rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Serhat Boytam’ın (E-42) ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapıldı.
Kan ve doku örnekleri alınan Boytam’ın kesin ölüm sebebi, yapılacak ileri tetkiklerin ardından belli olacak.
Soruşturma devam ediyor.
-KKTC’de izinsiz ikamet etmek
Ülke genelinde polis tarafından yapılan denetim ve kontroller sonucunda, yasal statüsü olmadan izinsiz ikamet eden 1 kişi tutuklandı.
Soruşturma sürüyor
-Ev ve araç yangını
Akçay’da bir ikametgahda muhtemelen çalışır durumdaki çamaşır kurutma makinesinin elektrik kablolarının ısınıp alevlenmesi sonucu yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucu, söz konusu çamaşır kurutma makinesi ile muhtelif beyaz eşyalar, 6 adet mertek, alüminyum pencere yanarak zarar gördü. Isı ve dumandan dolayı ise evin tüm duvarları islendi.
Lapta’da bir inşaat şirketine ait işçi evinin önünde, park halinde bulunan VP 807 plakalı çift kabin araçta meydana gelen yangın sonucu, konu aracın motor ve iç kabin kısmı yanarak zarar gördü.
Her iki yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

KKTC’nin Kuruluş Yıl Dönümü Nedeniyle Girne Kapısı’ndaki Atatürk Anıtı Önünde Tören Düzenlendi
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166666 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55486 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48143 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45966 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38843 kez okundu