40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), trafiği rahatlatmak için Bedrettin Demirel Caddesi’nde bazı trafik düzenlemelerinin yarından itibaren uygulamaya konacağını duyurdu.
LTB’den yapılan açıklamada, belediye tarafından sürdürülen Ana Taşıyıcı Hat (Trunk E) çalışmalarının Bedrettin Demirel Caddesi’ndeki devam ettiği belirtilerek, yarından itibaren ana caddedeki araç trafiği akışını rahatlatmak için LTB’nin bazı düzenlemeleri uygulamaya koyacağı kaydedildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
“Bu kapsamda yapılan yeni trafik düzenlemeleri ile; Gültekin Şengör Sokak’tan Bedrettin Demirel Caddesi’ne çıkış olmayacak. Atatürk Caddesi’nden Başbakanlık Işıkları istikametine çıkış yapılamayacak. Şht. Ertuğrul İlkokulu’nun bulunduğu Şht. Hüseyin Bora Sokak trafiğe açılacak. Merit Otel ile Açık Öğretim Fakültesi arasındaki Eti Sokak da trafiğe açılacak. Cadde üstündeki Kıbrıs Türk Hava Yolları ışıkları olarak bilinen ışıklar tekrar devreye alınacak.”

Trafiğin kontrollü olarak verileceği çalışmalar süresince araç sürücülerinin trafik yönlendirmelerine dikkat etmeleri de istendi.

Sağlık Bakanı Dinçyürek: “Beyin Cerrahisi Ameliyatları En Üst Seviyede, Güvenle ve Uygun Şartlarda Yapılıyor”
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166642 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55461 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48115 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45941 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38813 kez okundu