40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, Lefke ilçesine bağlı Yeşilırmak, Bademliköy, Bağlıköy, Gemikonağı ve Denizli’yi ziyaret etti.
Ofisinden yapılan açıklamaya göre bölgede vatandaşlarla bir araya gelen Taçoy, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Taçoy, Lefke bölgesinin sadece KKTC’nin değil, tüm Kıbrıs adasının en güzel yerlerinden birisi olduğuna işaret ederek, buna rağmen bölgenin çare bulunmayan sorunları nedeniyle insanlarının hak ettiği bir hayatı yaşayamadığını söyledi.
“Ülkemizin en güzel beldesi bile bu haldeyken çıkıp da insanlara istikrardan bahsetmenin ne manaya geldiğinin yorumunu halkımıza bırakıyorum” diyen Taçoy, Lefke bölgesinin kronikleşen sorunlarının çözümünün çok zor olmadığını söyledi.

Hasan Taçoy, “İşin sırrı önem vermekte, değer vermektedir. Ülkemizin her karışının önemini ve her insanının değerini idrak etmekte zorlanan zihniyetler yüzünden çok zaman kaybettik” dedi.
Bölgesel kalkınma planlarının önemine değinen Taçoy, 21 Eylül’deki kurultayda yetki alacağını ve bu yetkiyle gereken siyasi iradeyi ortaya koyacağını ve ekonomik anlamda ülkesel kalkınma planını bölgelerin ihtiyaçları temel alınarak ivedilikle hayata geçireceklerini söyledi.
Taçoy, “Bu ülkenin çözülemeyecek sorunu, aşılamayacak sıkıntısı yoktur. Sahip olduğumuz vasıflı insan kapasitesi ile kısa sürede bambaşka bir ülke yaratabiliriz. Yeter ki buna niyetimiz olsun ve sosyal adaleti gözeten adımları cesaretle atalım” dedi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Vural Tural’ı Kabul Etti
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166669 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55488 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48146 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45971 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38845 kez okundu