DOLAR

32,7898$% -0.02

EURO

35,3101% 0.49

STERLİN

41,3771£% -0.31

GRAM ALTIN

2.449,24%-0,03

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%-0,61

BİTCOİN

2055419฿%3.15271

a

Uluslararası Demokratlar Birliği Kamuoyunu Aydınlattı

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), sosyal medyada ve kişilerce yanlış bilinen bazı noktaları aydınlatmak adına kamuoyu ile bir açıklama paylaştı:

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) olarak, Türk Hava Yolları (THY) ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği hakkında bilgilendirmek ve yanlış ithamları düzeltmek istiyoruz.

UID, dünya genelinde üyeleri bulunan bir sivil toplum kuruluşu olup, amacı yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik alanda desteklenmesini sağlamaktır. Bu doğrultuda, tüm vatandaşlarımızın menfaatine olacak ısrarlı ve yoğun çalışmalarımız kamuoyunca takdir edilmelidir.

Öte yandan, THY’nin Turkish Airlines Corporate Club programı çerçevesinde şirket, dernek gibi kurumlara sunduğu avantajlar, dünya genelinde birçok kurumsal müşteriye sağlanan standart uygulamalar olup, herhangi bir kuruma özel istisnai bağlamda değerlendirilmemelidir.

Bilinmelidir ki, bu tür anlaşmalar yalnızca UID ile sınırlı olmayıp, binlerce firma, STK ve çeşitli organizasyonlar, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerle benzer anlaşmalar yapmaktadır.

Son günlerde sosyal medyada yer alan bazı eleştiriler, maalesef art niyetli olup, bu çalışmanın amacını çarptırma gayesi gütmektedir.

Her gelişmede bu planlı ve haksız ithamlar için fırsat kollayanların iddialarının tarafımızca hükmü yoktur.

UID olarak, tüm bu eleştirilere rağmen, üyelerimizin ve yurtdışındaki Türk toplumunun yararına olan çalışmalarımızı sürdürme kararlılığında olup, farklı sektörlerdeki birçok kurumla iş birliği yapmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Uluslararası Demokratlar Birliği

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ataoğlu Rum Liderliğinin KKTC’deki Konut Sektörüne Yönelik Saldırılarını Kınadı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0