40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Daire Müdürü ve Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız ile beraberindeki heyeti kabul etti.
Meclisten verilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Töre, KKTC’li sporculara destek olmanın Anavatan Türkiye’nin asli görevi olduğunu belirterek, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
KKTC’li gençlere dünyanın spor ambargosu uyguladığını belirten Başkan Töre, başta Rumlar olmak üzere destek veren tüm ülkelerin bundan utanması gerektiğini söyledi.
Birçok alanda başarılı sporcular yetiştirdiklerini belirten Töre, Buse Savaşkan’ın derecesi ile gururlandıklarını ve gençlere örnek olduğunu belirtti.
Töre, “Dünyanın medeni ve çağdaş anlayışı nerede?” diyerek, Kıbrıslı Türk gençlere uygulanan izolasyonların da bir cezalandırma yöntemi olduğunu kaydetti.
Töre, “Ambargolar var diye ne devletten ne de spor yapmaktan vazgeçeriz” ifadelerini kullanarak, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız’a çalışmalarında başarılar diledi.
Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Daire Müdürü ve Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız da, KKTC’li sporculara kapılarının açık olduğunu ve işbirliğinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Konuşmaların ardından karşılıklı hediye teatisi yapıldı.

Başbakan Üstel: “Kapasite İki Katına Çıkarılacak”
1
Cumhuriyetimizi mali olarak daha iyi bir noktaya getirmek en büyük sorumluluğumuz olmaya devam edecektir
38853 kez okundu
2
Bilim Kurulu Üyesi Şener: 4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz
34080 kez okundu
3
Dünya alarma geçti! Çin’e kısıtlama getiriyorlar.
32664 kez okundu
4
Prof. Dr . Benter’in Buluşu Kalp Krizi Geçirenlere Umut Oldu
32151 kez okundu
5
Canaltay: “Tanınma gibi bir gailemiz yok, hazır değiliz…”
31934 kez okundu