40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Merit Oteller Grubu çalışanları tarafından yapılan bağış, Sosyal Hizmetler Dairesi’nde düzenlenen törenle çocuklara ulaştırılmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu’na takdim edildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, okulların açılmasına kısa bir süre kala yapılan bu anlamlı katkının önemine işaret ederek, Merit Oteller Grubu çalışanlarına teşekkür etti.
Hasipoğlu, “Bu bağışın özellikle otel çalışanları ve emekçiler tarafından sağlanması, dayanışmayı daha da anlamlı kılıyor. 6 bin 400 çalışanın her birine Bakanlığımız adına tek tek teşekkür ediyorum. Özel sektör ile devlet iş birliği; eğitimde, çalışma hayatında ve sosyal sorumluluk alanında çok kıymetlidir. Ortak gayemiz, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın özellikle okul döneminde eksiklerinin giderilmesidir” ifadelerini kullandı.

-Gürses: “İmece usulüyle çocuklarımızın eksiklerini gideriyoruz”
Törende konuşan Gürses, Merit Oteller Grubu’nda görev yapan 6 bin 400 çalışanın katkılarıyla kampanyanın hayat bulduğunu belirterek, sosyal sorumluluk anlayışıyla özellikle çocuklar, özel gereksinimli bireyler ve yaşlılara yönelik projelere önem verdiklerini söyledi.
Gürses, “El birliğiyle, imece usulüyle ihtiyaç sahibi çocuklarımızın eksiklerini giderebilmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak : Halkın Sesi

Güney Kıbrıs dün genel greve gitti
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2167481 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
56300 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48948 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
46770 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
39650 kez okundu