40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği İletişim Müşaviri görevine atanarak 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren ülkemizde göreve başlayan Recep Şehitoğlu, gazetemiz HALKIN SESİ Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Ali Fahrioğlu ve Haber Müdürü İbrahim Daloğlu’yla görüşme gerçekleştirdi.
Recep Şehitoğlu, gazete hakkında bilgi aldı, hem de Dr. Fazıl Küçük Müzesi’ni gezerek Özgürlük Mücadelesi Liderimiz Dr. Küçük’le ilgili bilgilendirildi.

Görüşmede konuşan Halkın Sesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Fahrioğlu, medyanın ve özellikle yazılı basının sürdürülebilirliğinin her geçen gün zorlaştığını ancak HALKIN SESİ’nin, Dr. Fazıl Küçük’ün bıraktığı bir manevi miras olduğunu ve sonsuza kadar yaşatmakta kararlı olduklarını vurguladı
Ali Fahrioğlu, HALKIN SESİ Gazetesi’nin Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesinde çok önemli bir rolü olduğuna vurgu yaparak gazetenin gelecek nesillere taşınması için özveriyle çalıştıklarını anlattı.
TC Lefkoşa Büyükelçiliği İletişim Müşaviri Recep Şehitoğlu ise Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesinde tarihi bir misyonu olan HALKIN SESİ Gazetesi’ni ziyaret etmekten dolayı büyük bir onur duyduğunu söyledi. Kendisinin yükseköğrenim hayatı ile ilk çalışma yıllarının KKTC’de geçtiğini anlatan Şehitoğlu, KKTC’nin kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu belirtti.

Hedefinin görev süresi boyunca tüm basın kuruluşlarıyla iyi ilişkiler içinde olmak olduğunu söyleyen Şehitoğlu, her zaman basın kuruluşlarına kapısının açık olacağını ifade etti.
Kaynak : Halkın Sesi

Acil kan bağışı duyurusu
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166771 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55588 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48244 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
46069 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38947 kez okundu