40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) KKTC’deki 2 numaralı polis imamı olduğu belirlenen Çetin Şahmaran’ın Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde aleyhindeki karar açıklandı.
Şahmaran’ın evinde yüklü miktarda para ve çok sayıda örgütsel döküman ele geçirilmişti. Polisin uzun süredir teknik takipte tuttuğu ve polis içerisinde 2 numaralı imam olduğu öğrenilen Çetin Şahmaran, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) üyesi olduğu ve örgüt için bağış topladığı gerekçesiyle yargılanan ve suçlamaları kabul etmeyen Çetin Şahmaran’ın aleyhindeki karar dün açıklandı.
Şahmaran’ın Lefkoşa’daki evine yaptığı baskında 20 bin 600 Sterlin, 5 bin ABD Doları, 3 bin Euro, birçok elektronik eşya ile cep telefonu ve çok sayıda doküman bulunmuştu.
Mahkeme, Fetullah Gülen cemaatine üye olan Caner Şahmaran’ın, söz konusu cemaatin 15 Temmuz 2016 tarihinde yasadışı FETÖ-PYD terör örgütü ilan edildikten sonra yasadışı faaliyetlere katıldığına ilişkin şahadet sunulmadığından beraat etmesine karar verdi.
Sanık, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Mine Ozankaya’nın huzurunda Terör örgütüne üye olma, terör örgütüne ilişkin yasaklı belge ve kitap bulundurma, Fetö- Pyd Örgütü İçin Aidat Verilmesini Teşvik Etme suçlarından yargılandı.


Aslında mesele “ külliye mi, hastane mi” meselesinin ötesindedir!”
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166630 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55447 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48104 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45928 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38803 kez okundu