49,1916$%0,05
55,1227€%-0,50
65,0657£%-0,38
6.505,05%-1,19
10.709,00%-0,96
฿%
Gönyeli Alayköy Belediyesi ile Doğal Afet Arama ve Kurtarma Derneği (DAAK) iş birliği protokolü imzaladı.
Belediye’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gönyeli Alayköy Belediyesi ile Doğal Afet Arama ve Kurtarma Derneği’nin imza koyduğu protokolle, Alayköy’de dört dönüm arazi içerisinde yapılması planlanan Doğal Afet Parkı projesi hayata geçirilecek.
Ülkede ilk olan Doğal Afet Parkı Projesi başta çocuk ve gençler olmak üzere tüm halkın doğal afetler karşısında bilgi ve farkındalıklarını artırmak ve öğrenci, kamu kurum kuruluş ve derneklerin doğal afet eğitimlerini gerçekleştirmek amacıyla kurulacağı kaydedildi.

Parkın inşası ve yönetiminin Doğal Afet Arama ve Kurtarma Derneği tarafından gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, deprem, yangın, dağcılık, sel su baskınları, havai hat, açık ve kapalı eğitim alanları, operasyon ofisi ile daha birçok eğitici parkuru içerisinde barındıracak olan Doğal Afet Parkı’nın inşasına kısa süre içerisinde başlanacağı kaydedildi.
Gönyeli Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, arama kurtarma faaliyeti yapan Doğal Afet Arama ve Kurtarma Derneği (DAAK) ile iş birliğini önemsediklerini vurguladı.
Amcaoğlu, projenin ülke için gerekli bir proje olduğuna dikkat çekerek doğal afetler için önceden hazırlıklı olmak ve eğitim almanın çok önemli olduğunu kaydetti.
Alayköy’de kurulacak Doğal Afet Parkı’nın ülkedeki arama kurtarma eğitimleri ve çalışmaları için hayati önem taşıdığını belirten Amcaoğlu, projeye arazi katkısında bulunduklarını ve bu alanda gerçekleştirilecek projelere de destek vereceklerini kaydetti.
Amcaoğlu, belediyenin de arama kurtarma ekibinin kurulduğunu ve hali hazırda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

İçişleri Bakanı Oğuz, Barolar Birliği İnsan Hakları Komitesini kabul etti
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168974 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57802 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50442 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48247 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41102 kez okundu
Bizden sonra geleceklere ödenemez borçlar bırakmak belediyecilik değildir.
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi