49,1744$%0,07
55,3970€%0,39
65,3212£%0,58
6.591,06%0,76
10.824,00%0,50
฿%
Eyüpsultan’da ehliyetsiz şekilde araç kullanırken kaza yapan ve Oğuz Murat Acı’nın ölümüne sebep olan Timur Cihantimur ve annesi yazar Eylem Tok önce Mısır ve daha sonra da ABD’ye kaçmıştı. ABD’de görüntülenen anne Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un gülümseyen fotoğrafları tepki çekti.
HAKLARINDA KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI
Haklarında kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartılırken Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “ABD Adalet Bakanlığı’ndan yanıt geldi, belgeleri tamamladık, gönderdik. Süreç işliyor. Talepname 1 hafta-10 gün içinde ABD’ye iletilecek” bilgisini verdi.
TEPKİ ÇEKEN GÜLÜMSEME
Oğuz Murat Acı’nın ölümüne sebep olurken 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un annesiyle birlikte New York’ta taksiye binerken çekilen görüntülerinde yüzlerindeki gülümsemeleri ise tepki çekti.
ŞİRKET ÇALIŞANI TUTUKLANDI
Soruşturma kapsamında anne Tok ile oğlu Timur’u kaza yerinden alıp önce eve götüren ardından da havalimanına bıraktığı belirlenen şirket çalışanı Ayşe Ceren S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİKKAT ÇEKEN KARA PARA DETAYI
Fenomenlere yönelik kara para soruşturmasında adı geçen Cihantimur, ‘Tayyargiller’ olarak bilinen Tayyar ve Özlem Öz çiftine yönelik “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma”, “malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek”, “Resmi belgede sahtecilik” ve “Vergi Usul Kanunu’na muhalefet” olmak üzere 5 ayrı suçtan soruşturmada yer alan 13 şüpheliden biri!

Koruma ekibinin geçirdiği kazadan bir kötü haber daha geldi!
1
Cumhuriyetimizi mali olarak daha iyi bir noktaya getirmek en büyük sorumluluğumuz olmaya devam edecektir
42466 kez okundu
2
Bilim Kurulu Üyesi Şener: 4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz
38403 kez okundu
3
Dünya alarma geçti! Çin’e kısıtlama getiriyorlar.
36361 kez okundu
4
Prof. Dr . Benter’in Buluşu Kalp Krizi Geçirenlere Umut Oldu
35812 kez okundu
5
Canaltay: “Tanınma gibi bir gailemiz yok, hazır değiliz…”
35513 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası