40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Kaza, gece saatlerinde Balçova ilçesi Haydar Aliyev Bulvarı’nda meydana geldi. Muhammed Tevfik Sarı yönetimindeki motosiklet, ESHOT garajına girmek üzere olan ve şoförünün ismi henüz öğrenilemeyen belediye otobüsüyle çarpıştı.
Sürücü Sarı ile arkasında bulunan Melih Ç. çarpışmanın şiddetiyle yola savrulurken, ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde motosiklet sürücüsü Sarı’nın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Ağır yaralanan Melih Ç. ise sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Muhammed Tevfik Sarı’nın cansız bedeni kaza yerindeki incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılırken, belediye otobüsünün şoförü ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Pendik’te taksi ile otomobil çarpıştı: 2’si ağır 4 yaralı
2
Cumhuriyetimizi mali olarak daha iyi bir noktaya getirmek en büyük sorumluluğumuz olmaya devam edecektir
38874 kez okundu
3
Tedavisi ve ameliyatı burada mümkün olan bir hastanın uçak ambulansla sevki ne kadar adil?
27581 kez okundu
5
TC Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam’dan KKTC’ye turizm desteği açıklaması
23577 kez okundu