DOLAR

34,2452$% 0.28

EURO

37,6376% -0.37

STERLİN

45,0841£% 0

GRAM ALTIN

2.921,73%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.978,00%0,00

BİTCOİN

฿%

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Gündem
  • UBP Parti Meclisi, Atatürk Meydanı’ndaki UBP Tarihi Genel Merkezi’nde Toplandı

UBP Parti Meclisi, Atatürk Meydanı’ndaki UBP Tarihi Genel Merkezi’nde Toplandı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Parti Meclisi Atatürk Meydanı’ndaki UBP tarihi Genel Merkezi’nde toplandı. Yapılan toplantıda, kurultay tarihinin kararlaştırılması bekleniyor.

Başbakan ve UBP Genel Başkanı Ünal Üstel’in, Parti Meclisi’nde kurultay adaylığını açıkladı.

Ünal Üstel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, UBP Kurultayı’nın büyük olasılıkla Eylül’de yapılacağını duyurmuştu. Parti Meclisi’nin bugünkü toplantısında da bu doğrultuda bir karar çıkabileceği konuşuluyor.

Nazım Çavuşoğlu, Sadık Gardiyanoğlu, Özdemir Berova, Girne ve Mağusa İlçe Örgütleri, Ünal Üstel’e destek açıklaması yapmıştı.

Ünal Üstel, adaylığını ilan ettikten sonra açıklamalarda bulundu:

-“Partimizin tek kuruş borcu yok paramız var. Söz verdik yapıyoruz. Bu dönem içinde geçmişteki hatalara düşmeden kavgayla değil uzlaşıyla hareket ediyoruz. Çatışmalara izin vermiyoruz. Bu sürede hedeflerimize ulaşımı geciktiren sıkıntılar oldu. Asla pes etmedik yola devam dedik. Gerçekleştirme vaadi verdiğimiz tüm projeleri tamamladık. UBP, kurultayları hep şenlikle geçer, UBP her kurultaydan daha güçlü çıkar. Bu kurultayda şenlikle gerçekleşecek ve daha güçlü çıkacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın. Parti başkanlığına adayım, kurultayımız 21 Eylül’de gerçekleşecek. Milletvekillerinin çoğunluğu, bakanların birçoğu beni destekledi” ifadelerini kullandı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ülkede Dün Meydana Gelen 6 trafik Kazasının 4’ünde Sürücülerin Alkollü Olduğu Tespit Edildi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0