50,0462$%0,06
56,4005€%0,35
67,5958£%0,25
6.640,22%1,60
10.880,00%1,28
฿%
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri Sara Tanha, Nisrine Akerzoul, Mostafa Baigloo ile mezun Belal T. Y. Herbawi’nin tasarımları, Merkezi Paris’te bulunan, bağımsız ve kar amacı bulunmayan bir sanat kurumu olan Poster for Tomorrow tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanan “Do The Right Thing (Doğru Şeyi Yap)” başlıklı poster tasarımı yarışmasında en iyiler arasında yer almayı başardı.
DAÜ’den verilen bilgiye göre, posterler DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu’nun yürüttüğü “Atölye Çalışması II” yüksek lisans dersi kapsamında öğrenciler tarafından tasarlandı. 30 farklı ülkeden 6,000’i aşkın posterin gönderildiği yarışmada, tema kapsamında tasarlanan posterlerle tüm dünyaya “Elimizden gelen en iyi insan olalım” mesajı verildi.
“Başarı Tesadüf Değil”

DAÜ İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Yüksek Lisans Programı 2021-2022 Akademik Yılı Yaz Dönemi Mezunu ve şu anda İletişim Fakültesi Doktora Programı öğrencisi olan İran uyruklu Sara Tanha, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Yüksek Lisans Programı öğrencisi Fas uyruklu Nisrine Akerzoul ve İran uyruklu Mostafa Baigloo, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Yüksek Lisans Programı 2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezunu ve şu anda Palestine Technical University – Kadoorie’de Görsel Tasarım Eğitmeni olarak çalışan Filistin uyruklu Belal T. Y. Herbawi’nin elde ettikleri bu başarıyla kendilerini gururlandırdığını ifade eden DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, DAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin ve mezunlarının her yıl bu tür uluslararası yarışmalarda çeşitli başarılar elde etmelerinin tesadüf olmadığını, bunun fakültede verilen kaliteli eğitimin bir yansıması olduğunu kaydetti. Öğrencileri ve mezunu tebrik eden Prof. Dr. Çavuşoğlu, başarılarının devamını diledi.
Tüzünkan
DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fırat Tüzünkan da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Böylesi yüksek bir katılımın gerçekleştiği uluslararası bir yarışmada en iyiler arasına seçilen yüksek lisans programı öğrencilerimizi tüm kalbimle kutlarken, onları bu yarışmaya büyük bir özveriyle hazırlayan Prof. Dr. Çavuşoğlu’na içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.
“Poster for Tomorrow” yarışması tasarım topluluğunun hem içinde, hem de dışında olan kişileri teşvik ederek, herkesi etkileyip tartışmaya neden olan konularda poster yapmaya özendirmeyi amaçlıyor. “Poster for Tomorrow” yarışması ile 10 yılı aşkın bir süredir 150’den fazla ülkeden 40 bin poster ile 5 kıtada 1,000’den fazla sergiye ev sahipliği yapıldı.

Meclis Genel Kurul’u yarın toplanacak
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168999 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57829 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50467 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48273 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41128 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : UTANMA DUYGUSUNU NEREDE KAYBETTİK?
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Rusya ve Ukrayna açıklaması
Cyprus Mail gazetesinden Hristodulidis’in Maraş önerisine sert eleştiri
Bulgaristan’da cumhurbaşkanlığı seçimini İliyana Yotova kazandı
Yüksek Seçim Kurulundan Serdar Denktaş’ın iddialarına yanıt
Lapta sakini iş insanı Ercan Kardeşler’den LAÇ Belediyesi’ne asfalt tepkisi
HAKAN ORAN YAZDI : KALİTENİN VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRMENİN ADI LAÜ
DOĞU AKDENİZ’DE EUNOMİA TATBİKATI BAŞLIYORYUNANİSTAN, FRANSA, İTALYA VE GKRY ORTAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR
TÜRKİYE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI
Okan Donangil, UBP Lefkoşa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Açıkladı