DOLAR

34,3110$% 0.04

EURO

37,0270% -0.04

STERLİN

44,4864£% -0.1

GRAM ALTIN

3.027,33%-0,01

ÇEYREK ALTIN

5.108,00%0,00

BİTCOİN

2337041฿%1.5854

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Türkiye
  • Adana’nın Kozan ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem…TC İçişleri Bakanı Yerlikaya: Herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır

Adana’nın Kozan ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem…TC İçişleri Bakanı Yerlikaya: Herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.07’de merkez üssü Adana’nın Kozan ilçesi olan 5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin 20,13 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Adana’nın yanı sıra Osmaniye, Gaziantep ve Kayseri’de de hissedilen sarsıntının ardından bazı vatandaşlar sokağa çıktı.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, AA muhabirine, “İlimizde şu an için bir olumsuzluk yok, taramalarımız sürüyor.” ifadesini kullandı.

-İçişleri Bakanı Yerlikaya: Herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz durum bulunmadığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana’nın Kozan ilçesinde 5 büyüklüğündeki sarsıntının çevre illerden de hissedildiğini belirterek, şunları kaydetti:

“AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başladı. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Şu ana kadar olumsuz bir durum olmamakla birlikte, il müdürlüğü ekiplerimiz saha çalışmasına başladılar. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

-Adana’nın Kozan ilçe merkezli yaşanan depremde Osmaniye’de olumsuzluk yaşanmadı
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Adana Kozan merkezli yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde Osmaniye’de herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saat 20. 07’de Adana Kozan’da meydana gelen 5,0 şiddetindeki depremin Osmaniye’de de hissedildiğini belirtti.

Vali Yılmaz, açıklamasında, “Allah’a şükürler olsun, şu ana kadar bir olumsuzluk yoktur, takibimiz devam etmektedir. Osmaniye’mize Adana’mıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah daha beterinden milletimizi, ülkemizi korusun.” ifadelerine yer verdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Adana’da 5 büyüklüğünde deprem

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0