DOLAR

32,9290$% 0.16

EURO

35,2432% -0.13

STERLİN

41,7236£% -0.27

GRAM ALTIN

2.448,31%-0,13

ÇEYREK ALTIN

4.020,00%-0,29

BİTCOİN

2023551฿%0.60637

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Kıbrıs
  • Akdeniz açıklarında bulduğu ve botuna alarak kurtardığı köpeğin sahibi bulundu.

Akdeniz açıklarında bulduğu ve botuna alarak kurtardığı köpeğin sahibi bulundu.

Denize açılan Halil Küçük, saatlerdir denizin ortasında kaldığını iddia ettiği köpeği kurtararak vatandaş tarafından büyük bir takdir toplamıştı.

Köpeğin denizin ortasında, karanın dahi görünmediği kadar açıklıkta kalması karşısında hayvanseverler ve vatandaş tepki göstermişti.

O KÖPEĞİN SAHİBİ BULUNDU

Sevimli köpeğin görüntüleri yürekleri burkarken, köpeğin sahibine kavuştuğu bilgisi geldi. Altın Patiler Derneği, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, köpeğin sahibinin bulunduğunu bildirdi. Köpeğin sahibi olan Cansel Adier Karataç, sabahtan beri aradığı köpeğin bulunduğu haberini aldı. Köpeğin sahibi Karataç’ın sevimli dostu ile kavuşması yürekleri ısıttı.

KÖPEĞİN SAHİBİ KIBRIS POSTASI’NIN HABERİNE YORUM YAPARAK OLAYI ANLATTI…

Kıbrıs Postası’nın haberine yorum yapan köpeğin sahibi Cansel Karataç, Halil Küçük’e çok teşekkür ederek, durumu şöyle özetledi:

“Eşimle ben balığa çıktık bu esnada ben biraz zaman geçince rahatsız oldum teknenin önüne uzandım uyyua kaldım o da baş ucumdaydı eşim de konsolunu arkasında radarla uğraşıyordu köpeğimizin olmadığını fark edince saatlerce onu aradık bulamadık boğulduğunu düşünüp perişan olduk Allah’a ve meleklerden ağlayarak yardım diledim çok şükür ki bulundu.

Bizi bilen biliyor zaten ben denizde köpeğimle birlikte canlı yayın yaptım ve o bizim ailemiz onu atmak gibi bir maksadımız olsaydı ki o kadar vicdansız değiliz çok şükür canlı yayını da yapmazdık. Bilmeden yapılan yorumları da üstümüze almıyoruz.

Tekrardan köpeğimizi bulan Halil beye ve haberi görüp canlı yayınımı izleyip bize haber verenlere çok çok teşekkür ediyoruz.Allahım çok büyüksün”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KKTC’den giden hacıların Arafat’a ulaştı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0