DOLAR

32,5948$% 0.14

EURO

34,9232% 0.23

STERLİN

40,6100£% 0.07

GRAM ALTIN

2.423,70%0,04

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

BİTCOİN

2097294฿%-3.41839

a

BRTK ile Mevhibe ve Mustafa Başman Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) , Mevhibe ve Mustafa Başman Vakfı sponsorluğunda “1 Haziran Dünya Çocuk Günü Resim Yarışması” düzenliyor.

Geçmiş yıllarda BRTK bünyesinde geleneksel olarak farklı dönemlerde ve farklı konularda yapılan resim yarışması bu yıl “Hayal ettiğiniz Dünyada Medya ” başlığı altında gerçekleştirilecek.

Bu yarışma ile amaçlanan, olayların ses ve görüntü ile nasıl birleşerek sunumunun yapıldığı konusunda çocukların farkındalığını arttırmak ve medya konusunda bilinçlenmelerini sağlamak.

Yarışmada, çocuklaraın hayal güçlerini kullanarak, kendi dünyalarındaki medya anlamını resme dökmeleri ve hayallerini reklerle buluşturmaları isteniyor.

Yarışmaya, ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarından öğrenciler katılabilecek.

Yarışma için Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt ile Mevhibe ve Mustafa Başman Vakfı adına Pınar Başman işbirliği protokolü imzaladı.

İmza töreninde konuşan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, Mevhibe ve Mustafa Başman Vakfı’na böyle anlamlı bir projeye sponsor olmalarından dolayı çok teşekkür etti.

Özkurt, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 60’ıncı yılda da halkın gözü kulağı olmayı sürdürdüğünü, çocukların ve gençlerin kendilerini sanatla ve renklerle ifade edebilmelerini dün olduğu gibi bugün de sağlamaya devam ettiğini söyledi.

Mevhibe ve Mustafa Başman Vakfı adına protokole imza koyan Pınar Başman da, BRTK’nın 60’ıncı yaşını kutlamaya hazırlanmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ve bağışlarla ülkeye katkı koymak olduğunu dile getirdi.

Pınar Başman, böylesi anlamlı bir etkinliğe spondor olmaktan da büyük bir mutluluk duyduklarını kaydetti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KTOEÖS Genel Sekreteri Gökçebel: Okullarımız derhal eğitime hazır hale getirmelidir

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0