DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.147,00%0,21

BİTCOİN

2235247฿%1.90664

a

Çangar Motors’un Çeyrek Yüzyıllık Gururu

Ülkede BMW`nin 25 yıldır ithalatçısı olan Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar`a 25`inci yıl onur ödülü takdim edildi.

BMW`nin 25 yıldır KKTC`de ithalatçısı olan Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar`a 25`nci yıl onur ödülü verildi.

Geçtiğimiz günlerde Hollanda`nın başkenti Amsterdam`da düzenlenen BMW ithalatçıları toplantısına katılan Çangar Motors`a 25`inci yıl onur ödülü takdim edildi. BMW`nın düzenlemiş olduğu ödül gecesine BMW Doğu Avrupa ve Afrika ülke pazarlarından sorumlu Direktörü Paul De Courtois,Satış Direktörü Konrad Baumgartner ve Bölge Satış Müdürü Kathrin Reinsch katıldı.

Çangar Motors 25`nci yıl onur ödülünü Satış Direktörü Konrad Baumgartner ve Bölge Satış Müdürü Kathrin Reinsch`in elinden aldı.

KATHRIN REINSCH: ÇANGAR MOTORS BMW SATIŞINDA DÜNYA ŞAMPİYONU

BMW Bölge Satış Müdürü Kathrin Reinsch ödül töreninde yaptığı konuşmada, KKTC`deki iş ortakları olan Çangar Motors`un 25’inci yılını tebrik etti ve Çangar Motors`la çok önemli işler başardıklarını vurguladı. Reinsch, Çangar Motors`un 2023 yılında BMW markasını pazar lideri yaptığını ve bu satış başarısının sadece KKTC’de değil dünya çapında bir satış şamiyonluğu olduğunu belirtti.

MEHMET ÇANGAR: BU BAŞARI, KKTC HALKININDIR

Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar ise, 25`nci yıl onur ödülünü almanın kendisi için bir gurur olduğunu belirterek, BMW ailesi ile bir arada olmaktan ve BMW markasını Çangar Motors bünyesinde bulundurmaktan her zaman onur duyduğunu söyledi.

ÇANGAR: ÇANGAR SİZİ SEVİYOR

BMW ismini her zaman zirvede tuttuklarını 25`inci yılı geride bırakırken BMW adının KKTC otomotiv piyasasının vazgeçilmez markası olduğunu vurguladı. BMW markasına tutkuyla bağlı olduklarının altını çizen Çangar Motors Direktörü Çangar, KKTC halkının BMW ve Çangar Motors`a gösterdiği ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir dedi. Ayrıca Çangar Motors`un en iyi fiyatları en iyi ödeme imkanlarıyla KKTC halkına sunmaya devam edeceğini belirtti ve KKTC halkına teşekkür ederek, konuşmasını o meşhur sloganıyla sonlandırdı; “Çangar sizi seviyor” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Barış Harekatı 50. Yıl Paneli’nde Konuştu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0