49,1297$%0,10
55,3210€%0,05
65,1198£%0,41
6.635,66%0,65
10.875,00%0,33
฿%
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre adının “Heyecan Park” olması kararlaştırılan alan Akıncılar-Kırklar köy yoluna yapılacak.
Çocukların ve gençlerin, güvenli şekilde adrenalin sporlarını yapmasına, bu tür sporların dünyada olduğu gibi parkurlarda kurallar çerçevesinde gerçekleştirilmesine olanak sağlamak amacıyla hayata geçirilecek projenin tamamı 303 bin metrekarelik alana yapılacak.
Projenin birinci etabında, 51 bin 500 metrekare (1200 metre uzunlukta 42 metre genişlikte) yarış pist alanı ve dönüş yolu, 14 bin metrekarelik ikinci etapta seyirci tribünü ve otopark alanı yapılacak ve üçüncü etapta ise çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.
Projenin, drag ve motor yarışlarına imkan sağlayacak ilk etabının bir yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor. Aynı etapta yürüyüş parkurları, doğal yaşam alanları da yaratılacak.

“Heyecan Park”; oto drag yarışları, power drift yarışları, rally seyirci özel etapları, time attack ve rally cross, moto drag yarışları, moto cross yarışları, ATV ve UTV parkurları, RC araba ve uçak yarışları, BMX bisiklet yarışları, klasik otomobil sergi ve yarışları, ileri sürüş teknikleri eğitimleri, trafik eğitim parkurları, yürüyüş alanları, bisiklet parkurları, festival alanları ve yeşil alanlardan oluşacak.

Sosyal Sigortalar Dairesi, Malullük, Yaşlılık, Dulluk, Yetimlik ve İş Kazasından Dolayı Gelir Alan Sigortalılar İçin 2024 Yılı Yoklama İşlemlerinin 31 Ekim Perşembe Günü Sona Ereceğini Duyurdu
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168962 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57790 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50430 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48234 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41090 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası