DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİTCOİN

2053262฿%-2.0211

a

Erdoğan, katıldığı televizyon programında rahatsızlandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde katıldığı ortak yayınlanan televizyon programı sırasında rahatsızlandı.
Yaklaşık bir buçuk saat gecikmeli olarak başlayan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulunurken yayın birden kesildi.
Program yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından kaldığı yerden devam ederken Erdoğan, bir rahatsızlık geçirdiğini belirtti.

Yaşadığı rahatsızlıkla ilgili açıklama yapan Erdoğan “Yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara programı iptal etsek diye ciddi manada düşündüm. Dedim ki artık ‘söz verdik gideceğiz.’ Tabii bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum.” dedi.

Erdoğan, sosyal medya hesabından da sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaşadığı küçük rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten tüm vatandaşlara teşekkür ederek, bugün doktorların tavsiyesiyle evde istirahat edeceğini bildirdi.

Erdoğan, yoğun mesaisi nedeniyle dün televizyon yayını esnasında geçirdiği küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen milletin her bir ferdine teşekkür etti.

Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Erdoğan’ın sağlığının gayet iyi olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Feyzioğlu:Türkiye’de gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için KKTC’de oy verme işlemi yarın başlıyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0