DOLAR

32,5661$% 0.2

EURO

34,9520% -0.12

STERLİN

40,7445£% -0.2

GRAM ALTIN

2.443,12%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,24

BİTCOİN

2095021฿%0.09104

a

Feyzioğlu:Bu yapılan müthiş bir dayanışma örneği

Anavatan Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından yaraların sarılması amacıyla Başbakanlığın desteğiyle Kuzey Kıbrıs’taki 42 oda, birlik, federasyon ve dernek tarafından oluşturulan “Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu”nun inşa edeceği konteyner kent için iş ve siyaset dünyasının öncü isimleri bir araya geldi.

BRT’deki özel yayına Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın yanı sıra Sanayi Odası Başkanı Ali Kamacıoğlu, Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Esnaf ve Zanaatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ali Ardıç’ın da yer aldığı toplam 42 sivil toplum örgütünün başkanları katıldı.

“Kıbrıs Türk Şampiyon Melekler Köyü” adıyla inşa edilecek konteyner kent için gerçekleştirilen özel yayında konuşan Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu,korkunç bir trajedi yaşandığını ve birbirine tutunarak ayakta kalındığını söyledi.

Feyzioğlu “aynı millet olduğumuzu ve daima olacağımızı bir kez daha hissettim. Kıbrıs Türk halkına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yapılan müthiş bir dayanışma örneği. Bir taraftan Türkiye’nin yaralarını sarmaya yönelik müthiş bir gayret, diğer taraftan meleklerimizi ölümsüzleştirecek her türlü taktirin ötesinde bir girişim” dedi.Türk milletinin bu badireyi de atlatacağını belirten Büyükelçi, KKTC’nin kenetlenerek Türkiye’ye dünyada en büyük yardımı yapan devlet olduğunu söyledi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Arıklı: Yaşanan felaket asrın değil asırların en büyük felaketi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0