40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurulu (BTHK) ile Türkiye Bilişim Derneği (TBD) işbirliğinde düzenlenen Bilişim Günleri tamamlandı.
İlk oturumu dün Lefke Avrupa Üniversitesi’nde yapılan Bilişim Günleri bugün Uluslararası Final Üniversitesi’nde yapılan ikinci oturumla son buldu.
Uluslararası Final Üniversitesi’nden verilen bilgiye göre, konferansta, Geleceğin Meslekleri, Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık, Bilişimde Yenilik ve Fırsatlar, İnovasyon ve Dijital Dönüşüm ile Siber Güvenlik ve Veri Koruma, bilişim dünyasında yapay zekâ, büyük veri, blokzincir ve siber güvenlik konularında sunumlar yapıldı.

Uluslararası Final Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Gemikonaklı, etkinlikte yaptığı konuşmada, bilişim çağında bu tür organizasyonların önemli olduğunu kaydetti. Final Üniversitesinin bu etkinliğe ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemikonaklı, Türkiye Bilişim Derneği ve Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’na teşekkürlerini iletti.
Etkinlikte BTHK Başkanı Kadri Bürüncük, Türkiye Bilişim Derneği Genel Başkanı Rahmi Aktepe, Final Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hürcan Tarhan ve Türkiye Bilişim Derneği Bilişim Günleri Koordinatörü Deniz Tiryakioğlu da konuşma yaptı.

Meclis’te sağlık, eğitim ele alındı
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166625 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55443 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48098 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45924 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38798 kez okundu