49,9894$%0,05
55,9596€%-0,02
67,0815£%0,03
6.313,52%-0,41
10.396,00%-0,03
฿%
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, KTSO yetkilileriyle görüştü.
Çalışma hayatıyla ilgili eksikliklerin farkında olduklarını söyleyen Gardiyanoğlu, “Sizin önünüzün açılması, ülke ekonominin önünün açılması anlamına gelir” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Asbaşkanı Sercan Görgüner Bahçeci ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Gardiyanoğlu, kabulde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak amaçlarının çalışma hayatını bire bir etkileyen odalarla ilişkileri ilerletmek olduğunu kaydetti.
Çalışma hayatıyla ilgili yapılması gerekenler konusunda çalışma başlatıldığını söyleyen Gardiyanoğlu, bu amaçla Müteahhitler Birliği, KTSO ve Kıbrıs Türk Ticaret Odasıyla toplantı planladıklarını belirtti.
Bakanlık olarak çalışma hayatıyla ilgili eksikliklerin farkında olduklarını söyleyen Gardiyanoğlu, “Sizin önünüzün açılması, ülke ekonominin önünün açılması anlamına gelir” dedi.
Sercan Görgüner Bahçeci de oda olarak beklentilerinin, bakanlıkla yakın ilişkilerin ilerletilmesi olduğunu ifade etti.
KTSO’nun 2 bin 100 üyesi ve üyelerinin de 15 bin çalışanı bulunduğunu kaydeden Bahçeci, oda olarak amaçlarının istihdam ve ekonominin gelişmesi olduğunu söyledi.

El-Sen Kıb-Tek’in münhal sınavının ertelenmesini eleştirdi
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2168998 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
57828 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
50466 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
48272 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
41127 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : UTANMA DUYGUSUNU NEREDE KAYBETTİK?
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Rusya ve Ukrayna açıklaması
Cyprus Mail gazetesinden Hristodulidis’in Maraş önerisine sert eleştiri
Bulgaristan’da cumhurbaşkanlığı seçimini İliyana Yotova kazandı
Yüksek Seçim Kurulundan Serdar Denktaş’ın iddialarına yanıt
Lapta sakini iş insanı Ercan Kardeşler’den LAÇ Belediyesi’ne asfalt tepkisi
HAKAN ORAN YAZDI : KALİTENİN VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRMENİN ADI LAÜ
DOĞU AKDENİZ’DE EUNOMİA TATBİKATI BAŞLIYORYUNANİSTAN, FRANSA, İTALYA VE GKRY ORTAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR
TÜRKİYE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI
Okan Donangil, UBP Lefkoşa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Açıkladı