DOLAR

27,3861$% 0.25

EURO

29,0664% -0.07

STERLİN

33,4657£% 0.04

GRAM ALTIN

1.627,83%-0,87

ÇEYREK ALTIN

2.709,00%-0,57

BİTCOİN

737202฿%-0.66622

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Gardiyanoğlu, KTSO yetkilileriyle görüştü

ad826x90

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, KTSO yetkilileriyle görüştü.

Çalışma hayatıyla ilgili eksikliklerin farkında olduklarını söyleyen Gardiyanoğlu, “Sizin önünüzün açılması, ülke ekonominin önünün açılması anlamına gelir” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Asbaşkanı Sercan Görgüner Bahçeci ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Gardiyanoğlu, kabulde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak amaçlarının çalışma hayatını bire bir etkileyen odalarla ilişkileri ilerletmek olduğunu kaydetti.

Çalışma hayatıyla ilgili yapılması gerekenler konusunda çalışma başlatıldığını söyleyen Gardiyanoğlu, bu amaçla Müteahhitler Birliği, KTSO ve Kıbrıs Türk Ticaret Odasıyla toplantı planladıklarını belirtti.

Bakanlık olarak çalışma hayatıyla ilgili eksikliklerin farkında olduklarını söyleyen Gardiyanoğlu, “Sizin önünüzün açılması, ülke ekonominin önünün açılması anlamına gelir” dedi.

Sercan Görgüner Bahçeci de oda olarak beklentilerinin, bakanlıkla yakın ilişkilerin ilerletilmesi olduğunu ifade etti.

KTSO’nun 2 bin 100 üyesi ve üyelerinin de 15 bin çalışanı bulunduğunu kaydeden Bahçeci, oda olarak amaçlarının istihdam ve ekonominin gelişmesi olduğunu söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

El-Sen Kıb-Tek’in münhal sınavının ertelenmesini eleştirdi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.