DOLAR

32,4489$% -0.13

EURO

34,8060% -0.5

STERLİN

40,6282£% -0.44

GRAM ALTIN

2.441,90%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,36

BİTCOİN

฿%

a

” GİKAD gençlerimize, gençlerimiz de GİKAD’a sahip çıkacaktır”

Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği, (GİKAD) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GİKAD mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyoruz.
Dünya tarihinde nadiren görülen bir deha olan Atamızın Gençliğe Hitabesinde, ‘Ey Türk gençliği, birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.’ diyerek gençlerin tüm zorluklara rağmen bu ülke için, cumhuriyetimiz için mücadele etmelerinin gerekliliğini vurgulayarak aslında umudumuzun ve geleceğimizin gençler olduğunu bildirmiştir.
Kıbrıs Türk kadınının, tüm ekonomik faaliyetler, bilim, siyaset, sanat ve sporda yön verici olmaları dolayısı ile toplumumuzun kalkınması için canla başla çalışan Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği’nin de ilelebet var olabilmesi, genç nesillerin elindedir. İşte bu amaçla, bu anlamlı günde 19 Mayıs’ta Genç GİKAD ‘Gençlere Uçmaları için Kanatlar, Kök Salmaları için Sebepler Veriyoruz’ sloganı ile kurulmuştur.
GİKAD üyeleri, tecrübeleri ile genç kızlarımızın geleceğinin şekillenmesine mentörlük yapacak, aynı zamanda, projelerinde gençlerimiz ile çalışarak onların, GİKAD’ın vizyon, misyon ve hedefleri doğrultusunda, takım ruhu ile yetişmelerini sağlayacaktır. Gençlerin enerjileri, dijital becerileri ve yenilikçi dimağları da derneğimizin, toplum üzerindeki etkinliğini artıracaktır.

GİKAD gençlerimize, gençlerimiz de GİKAD’a sahip çıkacaktır. Bu oluşumun ülkemize hayırlı olmasını dileriz.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Baṣbakan Üstel’den 19 Mayıs mesajı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0