DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.147,00%0,21

BİTCOİN

2236328฿%2.80549

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Kıbrıs
  • Günlerdir Balıkçı Olarak Kayıp Oldukları Duyurulan Gençlerin, Aslında Balıkçı Olmadıkları ve Esrarengiz Bir Şekilde Kayıplara Karıştıkları Ortaya Çıktı

Günlerdir Balıkçı Olarak Kayıp Oldukları Duyurulan Gençlerin, Aslında Balıkçı Olmadıkları ve Esrarengiz Bir Şekilde Kayıplara Karıştıkları Ortaya Çıktı

Güzelyurt’tan, Kumyalı’ya götürdükleri hız teknesiyle denize açılan 2 gençten 6 gündür haber alınamıyor. Sıtkı Akargöl’ün ailesinin tedirgin bekleyişi sürüyor, Sıtkı Akargöl’ün amcası Murat Akargöl ise herkesten yardım istediklerini dile getirdi.

10 Mayıs Cuma günü öğlenden sonra beyaz bir Pickup’la Güzelyurt’tan Kumyalı’ya götürdükleri hız teknesiyle Kumyalı balıkçı barınağından denize açılan 25 yaşındaki Sıtkı Akargöl ve 35 yaşındaki Emre Arslan’dan günler geçmesine rağmen hiçbir haber yok.

Gençlerin kaybolmasıyla ilgili polis soruşturması sürerken, olayla ilgili bölge halkı ve akrabalardan farklı iddialar gelmeye devam ediyor.
25 yaşındaki Sıtkı Akargöl, 10 Mayıs Cuma günü Lefkoşa’ya gitmek için ayrıldı. Türkiye’den adaya yeni gelen 35 yaşındaki Emre Arslan’la birlikte Güzelyurt’ta bulunan hız teknesini beyaz bir Pickup’la, Kumyalı balıkçı barınağına götürdükten sonra saat 15:00 gibi denize açıldılar.
Polis, kaybolan gençlerin “balıkçı” olduğu bilgisini basınla paylaştı. Ancak 2 genç de balıkçı değildi. Amca Murat Akargöl Haberal Kıbrıslı gazetesine şöyle söyledi.
Yeğenim değil balıkçı olmayı, balık görse ne balığı onu dahi bilmez. Bu çocuğun cebinde 5 kuruş yok nasıl kiraladılar bu tekneyi bu tekneyi onlara kim verdi yeğenimden ses yok, ölü yada diri istiyoruz, dedi .
Amca Murat Akargöl teknenin sahibinin kim olduğunu ilettiklerini de ekledi.
Amcasının, Sıtkı Akargöl’ün annesini arayarak 10 mayıs gecesi için eve gelmeyeceğini arkadaşında Lefkoşa’da kalacağını söyledikten sonra, kayıplara karıştığını oğlunun kayıp olduğunu ise başkasından haber aldıklarını iletti .
Amca Akargöl hem teknenin hem de çocukların bulunamadığını, eğer karada olsalardı en azından teknenin bulunacağını söylerken tüm devlet yetkililerinden Türkiye Cumhuriyeti’nden yardım istedi.
Amca, eğer çocuğumuz bir suça karıştıysa da bulunsun gerekirse cezasını da çeker diye ekledi. Ölü ya da diri oğlumuzu istiyoruz. Artık bu kadarının ihmalkarlık olduğu konusunda isyan etti.
Bize artık bir haber versinler diyerek yardım çığlığını yineledi.
Sahil güvenlik ekiplerinin karada ve denizde çok kapsamlı bir arama yaptığını ama sonuç çıkmadığını çocuklarının başına ne geldiğini bilmediklerini ve çok çaresiz olduklarını dile getirdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Serdar Denktaş: Düşük Maaşla Çalışan, Hayat Pahalılığı Altında Eziliyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0