DOLAR

32,4517$% -0.12

EURO

34,7698% -0.62

STERLİN

40,5725£% -0.59

GRAM ALTIN

2.439,43%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,10

BİTCOİN

2077304฿%-1.20927

a

‘İzmarit Şenliği’ depremzedeler yararına gerçekleştirildi

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nin , Lapta Alsancak Karşıyaka Balıkçılar Birliği işbirliğinde düzenlediği İzmarit Şenliği bugün depremzedeler yararına yapıldı.

Etkinlik öncesi bilet satışlarından ve etkinlik alanında oluşturulan bağış kutularında toplanan tüm gelir deprem felaketinden etkilenen depremzedelere bağışlanacak.

Lapta Balıkçı Barınağı’nda, “Depremin Yaralarını Gelin Birlikte Saralım”sloganıyla, gerçekleşen etkinlikte , herhangi bir müzik eğlence programına yer verilmezken, katılımcılara izmarit , çiğ köfte ve içecek ikramında bulunuldu.
Etkinliğe , vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nin , Lapta Alsancak Karşıyaka Balıkçılar Birliği işbirliğinde düzenlediği İzmarit Şenliğine katılan vatandaşlar etkinliğe katılarak depremzedelere katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Lapta Alsancak Karşıyaka Balıkçılar Birliği Başkanı Ertunç Birinci , etkinliği bu yıl deprem felaketinden etkilenenlere katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Olumsuz hava koşullarına rağmen denize açılan bölge balıkçılarının yakaladıkları 1 ton izmaritin vatandaşlara ikram edileceğini söyleyen Birinci, etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan belediyeye ve bölge esnafına teşekkür etti.

Birincietkinlik öncesi bilet satışlarından elde edilen 100 bin Türk Lirası ve etkinlik alanında bağış kutularında toplanacak tüm bağışların Başbakanlığın açtığı hesaplara aktarılacağını sözlerineekledi.

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser,bundan önceki yıllarda , kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına gerçekleşen etkinliği , bu yıl , deprem felaketinden etkilenen depremzedeler yararına gerçekleştiridiklerini belirtti.

Zor zamanlarda toplumsal dayanışma ve işbirliğinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Ataser, etkinliği düzenleyen birliğe ve katkı koyan tüm sponsorlara teşekkürlerini sundu.

Ataser, Belediye olarak her zaman bu gibi anlamlı sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya hazır olduklarını da kaydetti.

BRT

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘Engelsiz Sanat Atölyesi’

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0