DOLAR

34,2931$% 0.5

EURO

37,2262% 0.43

STERLİN

44,7735£% 0.8

GRAM ALTIN

2.982,48%0,97

ÇEYREK ALTIN

5.023,00%0,28

BİTCOİN

2327149฿%0.96056

a

Kıbrıs Türk Eğitimciler Sendikası (KIBTES) açıklama yaptı…

Kıbrıs Türk Eğitimciler Sendikası açıklamada bulundu…

KIBRIS TÜRK HALKININ KÜLTÜREL KİMLİĞİNİ YOZLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA KARŞI TEYAKKUZDAYIZ…

Kıbrıs Türk Halkı, bugünlere gelinceye kadar birçok zorluğu yenmiş ve milli/dini/kültürel kimliğini korumak amacıyla tarihte eşine az rastlanır bir mücadele sergilemiştir. Sömürge idaresi döneminde bile her türlü kültürel, milli, manevi baskı ve yozlaştırma girişimlerine karşı gelerek kimliğini korumayı başaran Kıbrıs Türk halkı, kendisine karşı organize edilen asimilasyon faaliyetleri karşısında her zaman uyanık olmuş ve öz değerlerini muhafaza etmiştir.
Geçmişte ve günümüzde, küresel aktörlerin güdümündeki yerel maşalar eliyle zaman zaman tırmanışa geçen Megalo İdea, Helenizm, Misyonerlik, Siyonizm ve benzeri dış kaynaklı gizli çalışmalar yanında son olarak etkisini ve etkinliklerini artırmaya yönelik çabaları ile medyada da geniş yer bulan LGBT hareketleri; Kıbrıs Türk halkının milli, manevi ve kültürel dokusunu yozlaştırma ve kimliksizleştirme yoluyla toplumumuzu kendi ideallerine yaklaştırma hedefini sürdürmektedir.
KIBRIS TÜRK EĞİTİMCİLER SENDİKASI olarak; İnsanlık tarihi boyunca genç dimağları zehirlemenin peşinde olan, inancımıza ve kültürümüze aykırı bu tür marjinal akımları destekleyenleri uyarıyor; nesillerimizi çürütme tehlikesinin yanında türlü hastalıkları beraberinde getirerek bu topraklarda ahlaki dejenerasyon yoluyla özellikle gençlerimizin ve toplumumuzun yozlaştırılmasına asla izin vermeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
Hükümeti bu konuda toplumu ve aileyi koruyucu tedbirler almaya davet ediyor, toplumumuzun yol gösterici önderleri olan öğretmenleri de gerek çocukları ve gerekse aileleri bilinçlendirmeye çağırıyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Kıbrıs Türk Eğitimciler Sendikası (KIBTES)
Himmet TURGUT
(BAŞKAN)

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bir gün değil, aynı zamanda bir milletin esaretten kurtuluşunun başlangıç noktasıdır.

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0