DOLAR

32,5316$% -0.05

EURO

34,9983% 0.27

STERLİN

40,7909£% 0.25

GRAM ALTIN

2.425,27%0,10

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

BİTCOİN

฿%

a

Meclis Başkanı Töre ve heyeti Ankara’da tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bilkent’te bulunan Şehir Hastanesinde deprem bölgelerinden Ankara’ya sevk edilen yaralıları ziyaret etti.

Ziyaret sonunda bir açıklama yapan Başkan Töre, sağlık çalışanlarının olağan üstü bir çalışma içerisinde olduğuna değinerek, bulundukları Şehir Hastanesinde 350 kadar yaralının tedavi edildiğini ifade etti.

Yaralılara şifa dileklerini ileten Başkan Töre “burada yakınlarını kaybeden yaralılar da var onlara da hem sabır, hem şifa diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Deprem acısının çok büyük olduğunu vurgulayan Töre, AFAD ekipleri ve sağlık çalışanlarının yoğun uğraşlar verdiğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm yöneticilerinin de büyük gayret gösterdiğini aktardı.
“Allah bütün yaralılara şifa versin, milletimizin ve Türkiye’nin başı sağolsun, KKTC’nin de başı sağolsun diyen Başkan Töre, bu afetin altından mutlaka yeniden kalkılacağını ve yola devam edileceğini ifade etti.

Başkan Töre sözlerini “Depremde hayatını kaybedenler şehit oldu, Allah rahmet eylesin, ruhları şad olsun” diyerek tamamladı.

Meclis Başkanı Töre, hastane ziyaretini BRT’ye de değerlendirdi…

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe de konuşmasında TBMM’ye taziye ziyareti çerçevesinde gittikleri Ankara’da şehir hastanesine de uğradıklarını ifade etti.

Sağlık çalışanları tarafından yoğun ve meşhakatli bir çalışma yürütüldüğünü vurgulayan Özdenefe bütün çalışanlara kolaylıklar diledi.

Kolay bir dönem olmadığını ifade eden Özdenefe bir kez daha depremin boyutunu ve etkilerini gözlediklerini vurguladı.

“Hepimiz için büyük bir acı” diyen Özdenefe hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tüm ailelerine ve yakınlarına sabır diledi. Özdenefe de BRT’ye değerlendirmelerde bulundu.

TÖRE VE ÖZDENEFE’NİN BRT‘YE YAPTIKLARI DEĞERLENDİRMENİN BAĞLANTISI:

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Öztürkler: Türkiye’den KKTC’ye 1497 depremzede geldi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0