DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.147,00%0,21

BİTCOİN

฿%

a

Ödül Muhtaroğlu: Türkiye Orta Vadeli Programa Referans Veriyor, Bizde Program Yok

Eski DPÖ Müsteşarlarından ekonomist-yazar Ödül Muhtaroğlu, yılın yarısı bittikten sonra imzalanan mali protokole de değinerek “Bu ülkede 5 yıldan beri hükümet, plan program yapmamıştır. Bunu yapmazsanız yol haritanız olmaz. Türkiye’de Mehmet Şimşek, Cevdet Yılmaz her vesile ile orta vadeli programa referans veriyor. Hükümetin uygulayacağı tedbir, icraat, yatırım tek tek yazılıyor.” dedi.

Katıldığı TV programında konuşan Ödül Muhtaroğlu, şöyle dedi;

“En geç şubat martta imzalanırdı; bu yıl Haziran’da. Yılın yarısı geçtikten sonra, protokollerde takvimlendirme olur. 6 ay kalmışken bu eylemleri gördüğümüzde anlayacağız. Savunma harcamalarına gelecek elbette… Reel sektör, alt yapı harcamaları… Nerelere gelecek. Geçtiğimiz protokolde de benzer maddeler görmüştük. Hayvancılar destek görmediğini belirtiyor ve sokakta zaten. KIB-TEK’te yeni santrallerin vaziyeti nedir. Periyodik bakımlar yapılıyor mu? Hayır.

Eylemler protokole yazılıyor ama mesele icraat. Protokollerin esas amacını hamasi laflarla çarptırırsanız biz de çıkar ortaya rakamları koyarız. Bu ülkede 5 yıldan beri hükümet, plan program yapmamıştır. Bunu yapmazsanız yol haritanız olmaz. Türkiye’de Mehmet Şimşek, Cevdet Yılmaz her vesile ile orta vadeli programa referans veriyor. Hükümetin uygulayacağı tedbir icraat yatırım tek tek yazılıyor.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Naimoğulları: “Her Zaman Diyalogdan Yanayız”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0