40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
7.017,00%0,27
4785777฿%1.4882
Yayın Yüksek Kurulu (YYK) ile Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) iş birliğinde, KKTC‘deki bir grup öğretmene Ankara’da “medya okuryazarlığı” eğitimi verilmeye başlandı.
YYK Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 günlük eğitim programıyla öğretmenler, yayıncılık alanındaki bilgilerini artırma imkânı bulacak.
RTÜK’ün misafir ettiği 11 kişilik öğretmen heyetine, YYK Yönetim Kurulu üyeleri Yasemin Saban ve Hüseyin Gürlek öncülük ediyor.
Heyet, Ankara’ya gidişlerinin ilk gününde, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından misafir edildi.

Toplantıda RTÜK Üyesi Deniz Güçer ve RTÜK Başkan Yardımcısı Deniz Güler de yer aldı.
3 günlük eğitim programında öğretmenler, medya okuryazarlığı konusunda RTÜK İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi yöneticilerinden çeşitli sunumlar alacak.
Eğitim programıyla yayıncılık alanındaki bilgilerini artırma imkânı bulacak olan öğretmenler, medya okuryazarlığının okullarda seçmeli ders olarak gündeme gelmesi halinde öğrencilere, televizyon, tablet, bilgisayar ve mobil cihazlar başında nasıl kaliteli zaman geçirebilecekleri konusunda bilgi verecek.
YYK Üyeleri Yasemin Saban ve Hüseyin Gürlek, Ankara’daki eğitimler sırasında yaptıkları açıklamada, RTÜK’ün tecrübelerinden faydalanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

KASAPLAR EMİRNAMENİN GERİ ÇEKİLMESİ KARARI ALDI….
1
Cumhurbaşkanı Tatar’dan ABD’ye tepki:Bu karar, Kıbrıs konusunun çözümüne katkı sağlamayacak
2166616 kez okundu
2
Savaşan: Küçük’ün İlkeleri Mücadelemize Işık Tutuyor
55437 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Tatar Londra’da
48091 kez okundu
4
Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
45918 kez okundu
5
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 48 Yaşında
38790 kez okundu