DOLAR

32,5437$% -0.02

EURO

34,8285% -0.12

STERLİN

40,4809£% -0.1

GRAM ALTIN

2.426,43%-0,13

ÇEYREK ALTIN

4.071,00%-0,43

BİTCOİN

฿%

a

Polise “metaverse, sosyal medya ve dijital” konulu eğitim

Polis mensuplarına yönelik metaverse, sosyal medya ve dijital eğitim konularında uzman Prof. Dr. Levent Eraslan tarafından eğitim verildi.

Polisten verilen bilgiye göre, Polis Genel Müdürlüğünün davetlisi olarak ülkeye gelen metaverse, sosyal medya ve dijital eğitim konularında uzman Prof. Dr. Levent Eraslan’ın dün ve bugün verdiği eğitime polis örgütünün çeşitli birimlerinde görev yapan polis mensuplarıyla Polis Okulu Müdürlüğünde temel eğitimlerini görmekte olan polis ve itfaiye aday adaylarından oluşan toplam 470 personel katıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi ve Polis Okulu’nda düzenlenen konferansta “Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik”, “Deprem ve Teknolojik Önlemler” ve “Kriminal İletişim, Sosyal Medya ve Terör Örgütleri” başlıkları altında dijital alanda, sosyal medyada ve cep telefonlarındaki uygulamalar aracılığıyla işlenen yeni nesil suçlar hakkında bilgi verildi.

Konferanslara, Polis Örgütü’nün çeşitli birimlerinde görev yapan polis ve itfaiye mensupları, sivil hizmet görevlileri, Polis Okulu Müdürlüğü’nde temel eğitimlerini görmekte olan polis ve itfaiye aday adayları, Polis Genel Müdür Vekili Kasım Kuni ve bölüm müdürleri katıldı.

Konferanslarda Polis Okulu Müdürü Hüseyin Kafa yaptığı konuşmada, dijital alanda işlenen yeni nesil suçların her geçen gün yenilenip değiştiğini, bu konuda bilinçli olmanın çok önemli olduğunu kaydetti,

Konferansların sonunda Polis Genel Müdür Vekili Kasım Kuni tarafından Prof. Dr. Eraslan’a plaket takdim edildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kafeteryada otururken araba çarptı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0