DOLAR

32,8957$% 0.22

EURO

35,3445% 0.55

STERLİN

41,6865£% 0.22

GRAM ALTIN

2.459,90%0,39

ÇEYREK ALTIN

4.027,00%-0,71

BİTCOİN

2018501฿%-4.39267

a

Ripple CEO’su XRP ile iki kripto paranın ETF’lerini kaçınılmaz görüyor…

Consensus 2024 Konferansına katılan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bir sonraki kripto ETF’lerin düzenleyici sorunlarına karşılık XRP, Solana ve Cardano ETF’leri olacağını iddia etti.

Kripto piyasası için düzenleyici zorluklarına vurgu yapan Garlinghouse, sektöre yönelik netlik ihtiyacı olduğunu ve XRP, SOL ve ADA için ETF ihracının kaçınılmaz olacağını savundu.

Ripple CEO’su XRP ETF’leri için umutlu
Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Consensus 2024’te yaptığı konuşmada spot Bitcoin ETF’lerinin istikrara kavuşması ve yakın zamanda spot Ethereum ETF’lerin piyasaya sürülmesiyle kripto ETF’leriyle ilgili yeni bir dönemin başlayacağına işaret etti. Garlinghouse, mevcut gidişata göre sıradaki ETF ürünlerinin XRP, SOL ve ADA destekli olabileceği konusunda oldukça umutlu konuştu.

Diğer yandan bu süreçte düzenleyici zorlukların olacağını göz ardı etmeyen Ripple CEO’su, bu ETF’ler için aşılmayacak bir sorun olmadığını düşünüyor. Zira son zamanlarda kripto varlıkların geleneksel finans piyasalarında genel kabul gördüğü düşünülüyor.

XRP’nin geleceği merakla bekleniyor
XRP, Ripple’ın SEC ile olan davasından önemli derecede etkilenmeye devam ediyor. Kripto paranın önündeki en büyük engel olarak görülen davada bu yıl dikkate değer gelişmeler yaşanırken nihayet sürecin sonuna geldiği düşünülüyor.

Piyasa katılımcıları ise Ripple’ın davadan en az zararla kurtulması durumunda XRP’nin ciddi oranda değer artışı kazanabileceğini düşünüyor. Öyle ki Ripple, SEC ile olan davasının sonuçlanmasının ardından XRP ile bağlantılı önemli vaatlere sahip.

Garlinghouse düzenleyici netliği vurgusu yaptı
Brad Garlinghouse, düzenleyici zorlukları ele alırken SEC’nin kripto alanı hakkında net yönetmeliklere sahip olmadığı konusunda yakındı. Spot ETF onayı alan Ethereum konusunda bile varlığın menkul kıymet olup olmadığına dair net bir ifadede bulunmaktan kaçınan SEC’i örnek gösteren Garlinghouse, bu belirsizliği büyük bir sorun olarak nitelendirdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

New York borsası ABD’nin büyüme verisinin ardından düşüşle açıldı…

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0