49,0155$%0,06
55,6729€%0,15
65,0128£%0,40
6.591,90%0,08
10.812,00%0,06
฿%
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, ilçe örgütleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, “kimin kazanıp kimin kaybettiğinin bir önemi yok. Önemli olan UBP’nin kazanmasıdır, bunun için çalışıyoruz” dedi.
Büyük kurultay öncesindeki son viraj olan ilçe örgütlerinin seçimlerinin tamamlandığını ifade eden Taçoy, bundan sonraki hedefin 21 Eylül’deki büyük kurultay olacağını kaydetti.
“Geride kalan ilçe örgütü seçimlerinde alınan sonuçları kişisel bazda elbette değerlendireceğiz” diyen Taçoy, “Şunu asla unutmamalıyız ki, kazanlar da kaybedenler de UBP’lidir” ifadelerini kullandı.
Taçoy sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Bu ülkenin UBP’ye çok büyük ihtiyacı vardır. Bu gerçeği göz ardı etmeden hep birlikte yürüyeceğiz. Adaylık nedenlerimden birisi ve hatta en önemlisi olan, kimsenin dışlanmaması gerektiği, bu yönde yapılanların partimize büyük zarar verdiğini hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğim. Kendi içimizde yaptığımız yarışlar hem partimizin hem de ülkemizin demokrasisine doping etkisi yaratmaktadır. Yine öyle olacak. Biz kendi içimizde birlik olacağız. Kimseyi dışlamadan, tam tersine daha da sıkı kenetlenerek iktidar yolumuzu yürüyeceğiz. Ben bu yarışta yer alan herkesi tebrik eder ve en içten duygularımla kucaklarım. Yola hep birlikte devam edeceğiz. Ve yolun sonunda, irade kazanacak, UBP kazanacak, ülkemiz kazanacak”

İnönü Gençlik Merkezi, Çanakkale’de Düzenlenen XXII. Uluslararası Troia Halk Dansları ve Müzik Festivali’nde Performans Sergiledi
1
Cumhuriyetimizi mali olarak daha iyi bir noktaya getirmek en büyük sorumluluğumuz olmaya devam edecektir
42439 kez okundu
2
Bilim Kurulu Üyesi Şener: 4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz
38379 kez okundu
3
Dünya alarma geçti! Çin’e kısıtlama getiriyorlar.
36338 kez okundu
4
Prof. Dr . Benter’in Buluşu Kalp Krizi Geçirenlere Umut Oldu
35786 kez okundu
5
Canaltay: “Tanınma gibi bir gailemiz yok, hazır değiliz…”
35490 kez okundu
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu
Bm genel kurulu’nun 81. oturumu yarın New York’ta başlıyor
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 101,78 dolara geriledi
Avrupa Birliği veri kurumundan Google’a 403 milyon euro para cezası